• BIST 9836.42
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C

THY'den Dalaman'a büyük gövdeli uçak

THY'den Dalaman'a büyük gövdeli uçak
GETOB Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Bülbüloğlu, İstanbul'dan Dalaman Havalimanına yapılan tarifeli iç hat uçuşlarıyla önemli açıklamada bulundu.

GETOB Yönetim Kurulu olarak Rıza Ersoy ve Ali Hazar ile birlikte THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu'nun İstanbul'daki makamında yaptıkları görüşme hakkında bilgi veren GETOB Başkanı Bülbüloğlu, İstanbul ile Dalaman arasında yapılan tarifeli uçuşların pahalılığı ve yer bulma sıkıntısını dile getirdiklerini, THY Yönetimden konuya ilişkin çözüm beklediklerini açıkladı.

UÇUŞLAR BÜYÜK GÖVDELİ UÇAKLARLA OLACAK

GETOB Başkanı Bülbüloğlu, "Bu talebimizi yerinde bulan THY Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hamdi Topçu, İstanbul Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanından Dalaman Havalimanına yapılan seferlerin bundan böyle büyük gövdeli uçaklarla yapılmasını sağlayacağını açıkladı. Böylelikle bu konuda sıkıntının önlenebileceğini ifade etti. Üstelik bu uçuşlarda ucuz bilet, pahalı bilet ayrımı yapılmadan fiyatların fiksleneceği belirtildi" dedi.

THY, GÜNDE 10 UÇUŞ GERÇEKLEŞTİRECEK

THY Yönetim Kurulu Başkanı ile GETOB Başkanı arasında yapılan görüşmenin bir başka önemli gelişmesi ise, Türk Hava Yolları 2014 Yaz mevsiminde Dalaman Havalimanı'na yapılan tarifeli iç hat günlük uçuş sayısını arttırarak Atatürk Havalimanından 8 sefer, Sabiha Gökçen Havalimanından 2 sefer, Ankara Esenboğa Havalimanından da 2 sefer uçuş gerçekleştirecek. GETOB Başkanı Bülbüloğlu, "Diğer havayolu firmalarının yapacakları seferlerle Dalaman Havalimanından uçmak artık daha kolay ve rahat olacak. Dalaman Havalimanını kullananlar olarak bu memnuniyet verici bir gelişmedir" dedi.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim