• BIST 9756.71
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

THY'nin Bogota seferine yoğun ilgi

THY'nin Bogota seferine yoğun ilgi
Türk Hava Yolları 60 günde Bogota seferi için 35 bin bilet sattı.

Türk Hava Yolları’nın (THY), Amerika kıtasındaki yeni uçuş noktaları, Kolombiya’nın başkenti Bogota ile Panama’da Panama City oldu. THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı’nın da katıldığı ilk uçuşla birlikte İstanbul hem Bogota hem de Panama City’ye bağlanmış oldu.

Kriz döneminde dikkatli adımlar attıklarını söyleyen İlker Aycı, “Amerika kıtasında yeni uçuş noktamız Bogota ve Panama City oldu. 60 gün içinde ekibimiz 35 bin bilet satma başarısı gösterdi. Buraya özellikle Avrupa’dan büyük talep var.

İstanbul’dan 13 saat süren yolculuk sonrasında THY uçağı Kolombiya’nın 2 bin 600 metre rakıma sahip başkentine iniyor. Burada yakıt ikmali yapan uçak, Panama City’ye devam ediyor. Dönüş seferi ise Panama’dan duraksız olarak gerçekleştiriliyor. Uçuşlar haftada 3 gün karşılıklı gerçekleştiriliyor. Seferler çarşamba, cuma ve pazar günleri yapılıyor.

Peki ama Bogota’ya kim gider ? Orada neler yapılır ?

Bogota dünyanın en yüksek 3. başkenti ünvanını taşımaktadır, Yaklaşık 8 milyon nüfusa sahiptir, Mevsimsel olarak 4 mevsim yaşamayan ılıman tek bil iklimi olan bir şehirdir Bogota.

Bogota için en başta söylenmesi gereken en önemli kelime ”DİKKATLİ OLUN” Olmalıdır, burası güvenlik açısından kötü bir üne sahip olan asker ve polislerin sokaklarda gövde gösterisi yaptığı bir yerdir. Bogota’ya seyehat eden vatandaşlarımızın orada yaşadıkları tecrübeler bize polis yada askerlere dahi güvenemeyeceğimiz manasını veriyor o yüzden Bogota sokaklarında dolaşırken yada eğlenirken Dikkat etmemiz gerekiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim