• BIST 9530.47
  • Altın 2478.359
  • Dolar 32.444
  • Euro 34.8391
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C

Trieste'den Milano'ya 2 yeni tren servisi

Trieste'den Milano'ya 2 yeni tren servisi
U.N Ro-Ro, Trieste Limanı içerisinden İtalya’nın sanayi bölgesi olan Milano bölgesine intermodal tren taşıması için uygun olan iki yeni servisinin daha hizmete başladığını bildirdi.

U.N Ro-Ro, Trieste Limanı içerisinden İtalya’nın sanayi bölgesi olan Milano bölgesine intermodal tren taşıması için uygun olan iki yeni servisi hizmete soktu.

U.N Ro-Ro tarafından sitemize gönderilen duyuruda şu bilgilere yer verildi: “Trieste Limanı ile İtalya’nın kuzeyinde Milano arasında faaliyet gösteren bu iki farklı tren hattı ile varış noktasında Avrupa’da başta Almanya’nın Ludwigshafen, Duisburg, Köln, Munich, Hollanda’nın Venlo, Rotterdam, Belçika’nın Antwerp, Zeebrugge gibi şehirlerine olan bağlantılarla cranable yarı römorklarınız ve konteynerleriniz kara yolculuğuna ihtiyaç olmadan ulaşabilecek ve nihai varış noktalarına çok daha kısa ara transferlerle varabilecek.

Tren hatlarının ilki Trieste – Melzo (Milano) arasında gerçekleşmektedir. İlk etapta sadece konteynerlerin taşınabileceği tren hattında planlamamız sene sonu itibariyle cranable yarı römorkların da taşınabiliyor olması. Bu hatta haftanın iki günü karşılıklı sefer bulunmakta. Sefer süresi toplamda 6 saat ve trenler Trieste’de liman içerisinden kalkıyor. Hali hazırda Melzo’dan (Milano) Almanya’da Duisburg, Köln, Ludwigshafen’a, Hollanda’da Rotterdam ve Venlo’ya, Belçika’da Zeebrugge’e, İsviçre’de Basel’e, İtalya’da Cenova, Roma, La Spezia, Nola ve Bari gibi şehirlere çeşitli tren bağlantıları bulunmaktadır.
 İkinci tren hattı ise Trieste – Novara (Milano) arasında çalışmaktadır. Bu hatta cranable yarı römorklar, swapbody’ler ve her tür konteyner taşınabilmektedir. Novara hattında haftada karşılıklı üç sefer bulunmaktadır. Bu hattın sefer ve fiyat tarifesini aşağıdaki tablolarda görebilirsiniz. Novara’dan (Milano) hali hazırda çalışmakta olan Rotterdam’a haftanın 6 günü 7 tren, Köln’e haftanın 6 günü 8 tren, Ludwigshafen’a haftanın 3 günü 3 tren, Zeebrugge’e haftanın 3 günü 3 direkt tren bulunmaktadır.
 
Araçların Trieste’de gemi terminalinden, tren operasyonunun yürütüldüğü terminale transferleri yarı römorklar için EUR 35, diğer araçlar için ise EUR 55’dur.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim