• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

TTNET Vitamin'den öğrencilere hediye

TTNET Vitamin'den öğrencilere hediye
Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET, TTNET Vitamin İlköğretim öğrencilerine binlerce karne hediyesi dağıttı.

TTNET Vitamin ilköğretim öğrencileri karne hediyelerini aldı

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET, TTNET Vitamin İlköğretim öğrencilerine binlerce karne hediyesi dağıttı. Ders çalışma motivasyonunu artıran TTNET Vitamin İlköğretim’in eğitim paketlerinden derslerini çalışarak en çok Vitamin puanı toplayan ilk 10 öğrenci, 5 adet bisiklet ve 5 adet Nokia Booklet 3G sahibi oldu. TTNET’in davetlisi olarak Türkiye’nin farklı illerinden İstanbul’a gelen 10 öğrenci, hediyelerini TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz’ın elinden aldı.

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET, Vitamin İlköğretimde derslerini çalışarak en çok Vitamin puanı toplayan öğrencilere karne hediyesi verdi. Bugüne kadar 300 binden fazla öğrencinin eğitimine katkı sağlayan TTNET Vitamin paketlerini düzenli takip eden ilk 10 öğrenciye 5 adet bisiklet ve 5 adet Nokia Booklet 3G hediye edildi. Hediyelerini almak üzere aileleriyle birlikte İstanbul’a gelen 10 öğrenci, hediyelerini TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz’ın elinden aldı. Ödül töreninin ardından öğrenciler için bir gezi de düzenlendi.

Ayrıca TTNET Vitamin İlköğretim paketlerinden faydalanan 30 bin öğrenciye de, 200 adet Turkuazoo Akvaryum gezi bileti, TTNET Oyun’dan 20 bin adet Gold Paket, Tivibu Web’den 10 bin adet aylık standart paket verildi.
TTNET Vitamin İlköğretim, düzenli ve etkin ders çalışmayı ödüllendiren Puanlama Sistemi sayesinde, öğrencilere öğrenme odaklı bir ders çalışma prensibi kazandırıyor.

Öğrencilere hediyelerini veren TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, “TTNET Vitamin, Türkiye’nin geleceği olan tüm öğrencilerimize aynı hizmeti sunarak, eğitimde fırsat eşitliğine katkı sağlıyor. Bu katma değerli servisimizle öğrencilerin ders başarılarına katkı sağlamaktan ve onları geleceğe hazırlamaktan son derece memnunuz. TTNET Vitamin’de derslerine çalışarak en çok puanı toplayan öğrencilerimizi tebrik ediyor, yaşam boyu başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Öğrencilerin hem okul derslerinde hem de sınavlarında başarıyı yakalamalarına yardımcı olan TTNET Vitamin İlköğretim, öğrencilerin kendi başlarına, düzenli ders çalışabilmelerine yardım ediyor. Eğitim paketlerinin içerikleri ise Milli Eğitim Bakanlığı’nın okullarda uyguladığı müfredata uygun olarak hazırlanıyor.

TTNET Vitamin İlköğretim paketlerinin önemli iki özelliği de kullanım alışkanlıklarına ve sınav sonuçlarına göre öğrenciyi tanıyarak derslerdeki eksiklerini görmesi ve tamamlaması gereken konuları göstermesi. Kolaylaştırılmış ve hızlandırılmış bir kullanım sunan TTNET Vitamin İlköğretim, öğrencilere detaylı bir sınav ve performans desteği sağlıyor.

İlköğretim 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerinin hem okul derslerine yardımcı olan hem de sınavlardaki başarısını arttırmaya katkı sağlayan TTNET Vitamin İlköğretim paketlerine TTNET müşterisi olan tüm aileler, yıllık sadece 36 TL’ye sahip olabiliyor. Türkiye’nin en ücra köşesinden en kalabalık kentlerine kadar tüm kullanıcılara aynı içeriğe erişme imkânı sunan TTNET Vitamin paketleri eğitimde fırsat eşitliği açısından da önemli bir rol üstleniyor.

TTNET Vitamin paketlerinden derslerine çalışarak en çok puanı alan öğrenciler:

Beyzanur Gencer (İzmir), Sare Öztürk (Yalova), Doğukan Türköz (İstanbul), Dilay Sayar (Antalya), Ayla Nisa Yıldırım (Düzce), Gözde Akkuz (İzmir), Erkan Şimşekli (Bursa), Anıl Buğra Kara (Ankara), Mustafa Faruk Bakırcı (İstanbul), Kadir Ceylan (Kütahya)

TTNET Vitamin İlköğretim Hakkında:

TTNET, TTNET Vitamin İlköğretim ve Lise ile İnternet’i, eğitimde fırsat eşitliği ve öğrenme sürecinin gelişimi için yenilikçi bir platforma dönüştürmeyi hedefliyor.

TTNET Vitamin İlköğretim ile 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Matematik, Fen ve Teknoloji, Türkçe ve Sosyal Bilgiler alanlarında MEB müfredatı ile uyumlu, zengin, interaktif ders içeriklerine ulaşarak ders tekrarı yaparken farklı bir ders çalışma deneyimi de yaşıyorlar. TTNET’in sunduğu Vitamin paketlerinde 3600’den fazla konu anlatımı ve interaktif alıştırma yer alıyor. Öğrenciler, ders kitabı maketi üzerinden konuları kolayca takip edip üç boyutlu canlandırmalar, interaktif etkinlikler ve çözümlü örneklerle anlatılan konular ile derse kolaylıkla hazırlanabiliyor; öğrendiklerini pekiştiriyor, ayrıca konu ve ünite tarama testleri sayesinde eksikliklerini gideriyorlar.

TTNET Hakkında:

2006 yılında tüm Türkiye’yi internete bağlamak ve dünyayla tanıştırmak amacıyla kurulan TTNET, bugün kurumsal ve bireysel hizmetleriyle sektörde öncü rol oynayan, müşterilerine bugünün ve geleceğin iletişim teknolojilerini sunan, iletişim ve eğlence şirketidir. İletişim teknolojilerinin üç temel bileşeni olan internet, televizyon ve telefonu birlikte sahiplenen TTNET eğitim, eğlence, iletişim, güvenlik ve işletmelere özel ürünleriyle Türkiye’nin tüm iletişim ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Şirketin ürün portföyünde başta ADSL/VDSL2 - hızlı internet erişimi, WiFi kablosuz internet erişimi ve iPass işbirliği ile TTNET WiFi yurtdışı erişim hizmeti, G.SHDSL, Metro Ethernet, ATM ve Frame Relay internet erişim hizmetleri bulunmaktadır. Sinema ve televizyonu taşınabilir hale getiren Tivibu Web ve ev ortamında TV ekranından ulaşılabilen IPTV hizmeti Tivibu Ev'in yanı sıra, Avea işbirliği ile TTNET Mobil markası altında GSM ve 3G dahil tüm cep telefonu hizmetleri de TTNET müşterilerine sunulmaktadır.

İnternet erişim hizmetlerinin yanı sıra TTNET’in katma değerli servisleri arasında milyonlarca şarkıyı ücretsiz dinleme imkanı sunan TTNET Müzik, online oyun platformu TTNET Oyun, eğitim alanına yeni bir soluk getiren akıllı eğitim destek aracı TTNET Vitamin İlköğretim ve TTNET Vitamin Lise bulunmaktadır. TTNET Güvenlik kapsamında güvenli internet için birçok ürün ve hizmeti kullanıcılarına sunmaktadır. TTNET İşyerim Paketleri ile de işletmelerin ihtiyaçlarına özel ürün ve servisler geliştirmektedir.

Tek faturada; internet, TV, sabit ve mobil ses hizmetlerini müşterilerine sunan TTNET, Türkiye’de bir “ilk”i daha gerçekleştirerek “dörtlü servis” dönemini başlatan ilk iletişim ve eğlence şirketi olma kimliği kazanmıştır.

İSTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim