• BIST 9883.92
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C

Türk Hava Yolları altı yeni noktaya uçuyor

Türk Hava Yolları altı yeni noktaya uçuyor
"Avrupa'nın En İyi Havayolu Şirketi" Türk Hava Yolları, genişleyen uçuş ağına Haziran ayında da 6 yeni destinasyon ekliyor.
Dünyanın en büyük 4’ncü uçuş ağına sahip Türk Hava Yolları, sefer gerçekleştirdiği 100 ülkedeki 229 noktaya yenilerini ilave ederek uçuş ağını genişletmeye devam ediyor…
 
Son yıllarda yaptığı yatırım, elde ettiği büyüme rakamları ve başarılarıyla havacılık sektörünün yükselen yıldızı olan Türk Hava Yolları, bugün başlattığı Al-Kasım (Suudi Arabistan) seferlerinin ardından Marsilya (Fransa), Köstence (Romanya), Tallinn (Estonya), Vilnius (Litvanya) ve Lüksemburg seferlerine başlıyor.
 
Türk Hava Yolları, Fransa’da Paris, Lyon, Nice ve Toulouse’un ardından uçuş sağlayacağı 5. nokta olan Marsilya (Fransa)’ya ilk seferini 4 Haziran 2013’den itibaren Salı, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri olmak üzere haftada 4 gün karşılıklı olarak icra edecek. İstanbul’dan Marsilya’ya tüm vergiler dahil gidiş-dönüş 99 Avro’dan başlayan açılışa özel fiyatlarla seyahat edilebilir. Ayrıca, Miles&Smiles üyelerimiz yeni açılan hatlarımızda ilk 6 ay boyunca %25 mil indirimli ödül biletle seyahat edebilir ve uçuş sınıflarını yükseltebilirler.
 
Romanya’da Bükreş’in ardından uçuş sağlanacak 2. nokta olan Köstence’ye seferler, 7 Haziran 2013’den itibaren haftada 3 gün olmak üzere İstanbul’dan karşılıklı olarak icra edilecek. İstanbul’dan Köstence’ye tüm vergiler dahil gidiş-dönüş 99 Avro’dan başlayan açılışa özel ücretlerle seyahat edilebilir.
 
www.UlasımOnline.com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim