• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Türk Hava Yolları kalite belgesi aldı

Türk Hava Yolları kalite belgesi aldı
Türk Hava Yolları, TSE tarafından Çevre Yönetim Sistemi (TSE-İSO-EN 14000) ve İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi (TSE İSG-OHSAS 18001) belgesi ile ödüllendirildi.

Türk Hava Yolları, TSE tarafından Çevre Yönetim Sistemi (TSE-İSO-EN 14000) ve İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi (TSE İSG-OHSAS 18001) belgesi ile ödüllendirildi.

Türk Hava Yolları Genel Müdürlük binasında gerçekleştirilen takdim törenine Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Başkanı Hulusi Şentürk ve Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil katıldı.

Törende konuşan Hulusi Şentürk, 'Türk Hava Yolları bizim gururumuz. Ben başkan olduğumda da THY yöneticilerinden öneriler aldım çünkü örnek bir kurum. Türk Hava Yolları zaten tüm kalite standartlarını yerine getirebilecek kaliteye sahip. Bu anlamda THY'nin kalitesini çeşitlendirmek gerekebilir. Örneğin uçak içi ikram hizmeti belgelendirilebilir. Ben bir vatandaş olarak Türk Hava Yolları'na teşekkür ederim' dedi.

Şentürk'ün ardından konuşan THY Genel Müdürü Temel Kotil ise; 'Dünya durdukça THY'nin devam etmesini istiyoruz ve bu yolda çalışmaya devam ediyoruz. THY belli bir standarta ulaşmış bir kurumdur ve bunun için uygun bir ortam da önümüzde duruyordu. Sürekli devam etmek istiyorsanız kaliteli olmak zorundasınız. THY yüzyıllar boyunca var olmaya devam edecektir' dedi.

Kalite belgelerinin ardından kurumlar bir de protokol anlaşması imzaladı. Buna göre artık acenteler başta olmak üzere TSE, Türk Hava Yolları'nı denetleyebilecek. Bunun çok önemli bir adım olduğunun altını çizen Şentürk, 'Bu Türk Hava Yolları'nın kendisine olan güvenidir' dedi.

thy_tse1.jpg

thy_tse2.jpg

thy_tse3.jpg

thy_tse4.jpg

thy_tse5.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim