• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

Türk Hava Yolları'ndan Balkan açılımı

Türk Hava Yolları'ndan Balkan açılımı
Türk Hava Yolları (THY), Balkan ülkelerine düzenlenen seferlerinde bazı iyileştirmeler yapmayı planlıyor...

THY'den Balkan açılımı...

Türk Hava Yolları (THY), Balkan ülkelerine düzenlenen seferlerinde bazı iyileştirmeler yapmayı planlıyor...

Amerika'da giderek artan Balkan nüfusunu göz önünde bulunduran THY, İstanbul üzerinden aktarmaları Balkan seferlerinde bekleme süresinin minimuma indirmek için çalışmalar yürütüyor. THY yetkilileri, hem Amerika hem de Balkanlar üzerinden sefer sayılarının da artacağını bildirdi. 

 
THY New York Temsilciliği tarafından New York Pennsylvania Oteli'nde "Sıradaki Hedefimiz Balkanlar" konulu bir toplantı düzenlendi. Balkanlardan göç ederek Amerika'da yaşamakta olanları bir araya getiren toplantıda, açılış konuşması THY New York Temsilcisi İhsan Baytan yaptı. Toplantıda THY'nin Balkan seferleri hakkında ve kalitesini gösteren sunumlar yapıldı. 
 
Toplantıda konuşan THY yetkilileri de Amerika'dan Türkiye ve Türkiye'den Balkanlara yapılacak seferlerde aktarma saatlerinin 1,5 saatte düşürülmesi için çalışmaların tamamlanacağı söyledi. İhsan Baytan, amaçlarının Amerika'da yaşayan Balkan kökenli vatandaşlara daha rahat ve uygun bir hizmet sunmak olduğunu söyledi. 
 
Balkanlar'a giden uçakların zaman zaman İstanbul'da beklemek zorunda kaldığını hatırlatan İhsan Baytan bununla ilgili ciddi bir çalışma yapıldığını ve önümüzdeki günlerde bu sorunun kalmayacağını söyledi. Balkan nüfusunun gün geçtikçe Amerika'da daha etkili olduğunu da belirten THY New York Temsilcisi, "Bu gece burada Balkanlar'dan göç edip de Amerika'da yaşan insanlarla bir araya geldik. Kendimizi onlara anlattık. Onların daha rahat ve uygun bir seyahat gerçekleştirmeleri için elimizden gelen çalışmaları yapıyoruz. Yani Amerika'dan Balkanlar'a giden uçaklarımız İstanbul'da çok fazla beklemeyecek. Bunun yanında fiyatları daha uygun hale getirmeye çalışıyoruz." şeklinde konuştu. 
 
THY Pazarlama ve Satış Başkan Yardımcısı Mehmet Başpınar da verdiği demeçte Amerika ve Balkanlar arasında çok önemli bir trafiğin olduğunu, bunun için de hedeflerinin bütün Balkan kökenli vatandaşların THY ile yolculuk yapmalarını sağlamak olduğunu söyledi. Başkan Yardımcısı Başpınar uçuş sayısında da artış olacağını ifade etti. Başpınar, "Yolcularımıza alıştıkları hizmet kalitesini devam ettirmek istiyoruz. Bunun yanında kısa sürede evlerinde olması içinde düzenlemeler yapacağız. Seferler arasında daha iyi bağlantılar kurmaya çalıyoruz. Bununla birlikte hem Amerika'da hem de Balkan üzerinden de sefer sayılarımız artacak." şeklinde hedeflerini dile getirdi. 
 
Programa New York Başkonsolosu Mustafa Levent Bilgen ve başta Balkan kökenliler olmak üzere çok sayıda davetli katıldı. THY'yi anlatan kısa film ve tanıtımdan sonra davetlilere yemek ikram edildi.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim