• BIST 9836.42
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C

Türk Hava Yolları'ndan MANU'ya yeni ofis

Türk Hava Yolları'ndan MANU'ya yeni ofis
Manchester United futbol takımı, THY Manchester müdürlüğünün Manchester Uluslararası Havalimanı'ndaki yeni ofisinin açılışına "şampiyonluk kupası" ile katıldı.

Türk Hava Yolları'ndan, Manchester'a yeni ofis

İngiltere futbol ligi şampiyonu Manchester United, çeşitli turnuvalara katılmak üzere Amerika'nın Boston şehrine hareket etmeden önce Türk Hava Yolları Manchester müdürlüğünün Manchester uluslararası havalimanındaki yeni ve modern ofisinin açılışına "şampiyonluk kupası" ile iştirak etti. Manchester United kafilesi buradaki THY yer hizmetleri görevlileri tarafından çiçeklerle karşılandı.

Açılışa Manchester United Futbol Kulübü yöneticileri ve futbolcularının yanı sıra kalabalık ve seçkin bir davetli topluluğu katıldı. Açılışta Manchester United Futbol Kulübü teknik patronu Sir Alex Ferguson THY'nin havadaki performansının yanısıra yer hizmetlerinde de çok başarılı olduğunu ve farkını hissettirdiğini söyledi. THY Manchester Müdürü Cengiz Türksoy ise yaptığı konuşmada bu yıl SKYTRAX tarafından yapılan ankette 18.8 milyon kişi tarafından onaylanan "Avrupa'nın en iyi havayolu şirketi ödülünü" aldıklarını belirterek bu ödül ile dünyanın en iyi havayolu olma hedefine bir adım daha yaklaştıkları söyledi.

Sponsorluk Anlaşması kapsamında Manchester United Futbol Kulübünü dördüncü kez dünyanın değişik noktalarına taşıyacak olmanın gurur ve memnuniyeti içerisinde olduklarını da sözlerine ekleyen Türksoy, "Manchester United'lı yöneticiler ve futbolcuların da aynı duyguları bizimle beraber paylaşmaları bizleri ayrıca gururlandırmaktadır" diye konuştu. Açılış töreninin ardından Manchester United kafilesi THY tarafından kendilerine tahsis edilen Boeing 777 tipli uçakla yerel saatle 13.00'de Amerika'ya hareket etti.

İSTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim