• BIST 9120.62
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Türk Telekom'dan şehit ailelerine 10 milyon liralık destek

Türk Telekom'dan şehit ailelerine 10 milyon liralık destek
15 Temmuz Cuma akşamı FETÖ'cü teröristlerin darbe girişiminin başarısızlıkla sonuçlanmasının ardından yaralanan ve şehit olan vatandaşlara yardım amaçlı açılan kampanyaya Türk Telekom'dan 10 milyon liralık bağış geldi.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre şirket, 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminin ardından demokrasi şehitlerinin aileleri ile gaziler için destek ve bağış kampanyalarını sürdürüyor.

Şirket bu kapsamda Başbakanlık tarafından başlatılan 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası'na 10 milyon liralık bağış yaptı.

Türk Telekom'un yaklaşık 34 bin çalışanı da, demokrasi mücadelesinde şehit olan vatandaşların yakınları ve gaziler için tek yürek oldu ve ilk adım olarak 15 Temmuz Dayanışma SMS kampanyasına bağışta bulundu. Ayrıca şirket içinde desteklerin artarak devam etmesini sağlamak üzere Türk Telekom Gönüllüler Topluluğu oluşturuldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türk Telekom Genel Müdürü Rami Aslan, yüce Türk milletinin; demokrasisini ve vatanını koruma yolunda hayatını feda eden şehitlerini hiçbir zaman unutmayacağını, onları her zaman minnet ve şükranla anacağını bildirdi.

Korkunç darbe girişimi gecesi demokrasi mücadelesi yolunda şehit vermiş ve binaları işgale uğramış bir şirket olarak Başbakanlık tarafından başlatılan 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası'na 10 milyon liralık bağışta bulunarak bir nebze de olsa şehitlerin yakınlarına destek olmayı arzu ettiklerini aktaran Aslan, "Türk Telekom olarak, yaklaşık 34 bin çalışanımızın katkılarıyla, şehitlerimizin hatıralarını yaşatmakla kalmayıp geride bıraktıkları çocuklarını ve yakınlarını emanetimiz olarak kabul edecek ve her zaman kendilerine destek olacağız." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim