• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C

Turkish Airlines : Bu gurur hepimizin

Turkish Airlines : Bu gurur hepimizin
THY’nin Türkiye, Mogolistan, Hindistan, Tayland, Brezilya, Fas’ın da aralarında bulunduğu birçok ülkede çekilen reklam filminde Milli Marşımız dünyanın çeşitli lokal sanatçıları tarafından icra edildi.

Türk Hava Yolları olarak yepyeni bir dönemin başındayız. Son olarak ikinci kez Avrupa’nın en iyi havayolu seçilen Türk Hava Yolları en çok ülkeye uçan havayolu ünvanına hak kazanmıştır.

UBM Aviation tarafından yayınlanan Official Airline Guide’ın raporuna göre, 1 Ekim 2012 tarihi itibari ile tüm dünyada faaliyet gösteren havayolları arasında, aktif olarak 90 ülkeye uçan Türk Hava Yolları, dünyadaki tüm havayolları içinde en fazla ülkeye uçan havayolu şirketi olmuştur.
 
Bayrağımızı dünyanın dört bir yanına gururla taşıyan Türk Hava Yolları bu başarısını, başarının asıl sahibine, Türk milletine hediye ediyor. Çekimleri 2 aydır dünyanın birçok ülkesinde devam eden reklam film ile bu başarı taçlandırıldı.
 
Milli Marşımızın dünyanın çeşitli noktalarında yaşayan lokal sanatçılar tarafından icra edilmesini konu edinen filmin seslendirmesi ise ünlü tiyatro sanatçısı Tuncel Kurtiz tarafından yapıldı.
 
Filmden Notlar;
 
Film için 130 bin km yol katedildi. Farklı ülkelere ulaşım için 95 saat havada kalındı.
 
Film Türkiye, Mogolistan, Hindistan, Tayland, Brezilya, Fas’ın da aralarında bulunduğu birçok ülkede çekildi. Gidilen ülkelerde uzun metrajlı bir film yapılacak kadar çok çekim yapıldı. Çekimlerde yaklaşık 40 kişilik müzisyen grubu rol aldı. Film Türkiye’deki televizyon kanallarında aynı anda, saat 21.00’de yayına giriyor. 
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim