• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 26 °C

Türkiye Ekonomisi Ekonomi7.com’da

Türkiye Ekonomisi Ekonomi7.com’da
Türkiye ve Dünya üzerinde yaşanan anlık ekonomik gelişmeleri yakından takip etme olanağı sunan Ekonomi7.com, her geçen gün artan bir ivme ile büyümeye devam ediyor.

Ekonomi 7 Türkiye’nin içerisine bulunduğu ekonomik durum sebebi ile anlık olarak gelişen ve değişen piyasa faaliyetlerini ve sektörel ivmelenmeleri yakın mercekten takip altına alıyor. Gün içerisinde oluşan ekonomik değişimleri anında takipçilerine sunan internet sitesi; borsa ivmelerinden, Dünya ülkelerinin Merkez Bankaları tarafından uygulanan ekonomik politikalara kadar ekonomiye dair aklınıza gelen bütün detayları takip etmenize olanak sağlıyor.

Dinamik ve alanında tecrübeli olan uzman editör kadrosu ile  birlikte hem yatırımlarınızda, hem borçlanmalarınızda, hem de alışverişleriniz öncesi analizlerinizde inceleyebileceğiniz haberler Ekonomi7.com’da sunuluyor. Aynı zamanda istatistik kurumları tarafından sunulan veriler ile birlikte sektörel analizleri barındıran internet sitesi, ekonomi gündemi, altın, döviz, borsa, finans, İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları, faiz, emlak, banka gibi kategorilerde günlük paylaşımlar yaparak ilgi duyan herkesin bilgilenmesini sağlıyor.

İthalat ve ihracat alanında hem devlet cephesinden yapılan düzenlemeleri, hem de şirketler cephesinden yapılan hamleleri aktaran internet sitesi, diğer taraftan altın ve döviz gibi yatırım şekilleri konusunda da anlık bildirimler yaparak vatandaşların yatırımlarına başlama ya da yatırımlarına yön verme konusunda bilgi edinmelerine yardımcı oluyor. Emlak kategorisi için Türkiye genelinde gerçekleşen gayrimenkul yatırımlarını ve yatırım planlarını aktaran Ekonomi7, aynı zamanda yeni yürürlüğe girmiş olan Gayrimenkul Sertifikası hakkında merak edilen detayları ve yapılan açıklamaları da takipçileri ile güncel olarak paylaşıyor.

Ekonomi7.com’un güncel olarak sunduğu gelişmelerden bir diğeri de istihdam duyuruları. Toplu işe alım süreçleri konusunda önemli bilgilendirmeler yapan internet sitesi, hükümet tarafından başlatılmış olan istihdam seferberliğini yakından takip ederek, iş arayan bireylerin iş ilanı duyurularına ve başvuru şartları hakkındaki bilgiye hızlı erişmesi için ortam yaratıyor. Hem yurtiçi çalışma olanakları, hem de yurt dışı çalışma ve oturma izni konusunda önemli paylaşımlar yapan internet sitesi sayesinde iyi olanaklar altında çalışabileceğiniz yurtiçi ve yurtdışı iş başvurularını yakından takip edebilirsiniz.

Siz de sık takip ettiğiniz internet siteleri arasında Ekonomi 7’yi ekleyerek, ekonomik anlamda hem Türkiye gündeminde, hem de Dünya gündeminde yaşanan tüm gelişmeleri anlık olarak takip edebilirsiniz. Yakından bilgi edineceğiniz ekonomi sektörü sayesinde hem harcamalarınızı, hem birikimlerinizi, hem de borçlanma planlamalarınızı daha sağlıklı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim