• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C

Türkiye’nin yeni 'Online Market’i açıldı

Türkiye’nin yeni 'Online Market’i açıldı
Üç başarılı iş adamı; Murat Demirhan, Cüneyt Gürbüz ve Bülent Demirhan’ın girişimci ruhlarını ortaya koydukları, taze gıda ve hızlı tüketim ürünleri konusunda Türkiye'nin en yeni ve mobil online perakendecisi olan OnlineMarket hizmete açıldı.

Günümüz teknolojisinde zamandan tasarruf eden uygulamalar hayatımızın vazgeçilmez birer unsuru haline gelmeye başladı. Çalışma hayatının yoğunluğu ve zorlu şehir şartlarında yaşamaya vakit ayırmak oldukça zor. İşte tam bu noktada “zaman kazandırmak” mottosuyla yola çıkan ve Türkiye’nin en yeni online perakendecisi olan OnlineMarket devreye giriyor. Markette harcanan zamandan tasarruf ederken aynı zamanda taptaze ürün seçeneklerini aynı fiyat politikasında alabileceğiniz OnlineMarket, hayatınızı her yönden kolaylaştırıyor.

Özel ambalajlı premium ürünler!

Ürün portföyünde lider ve güçlü markaları tercih eden OnlineMarket.com.tr, 30 Aralık 2013 başlangıçlı 2 haftalık beta döneminin ardından, 20 Ocak haftası Ataşehir’de tanıtım faaliyetlerini yoğunlaştırarak hizmet vermeye başladı. Satıştaki ürünleri kendi kategorisinde güçlü ve iddialı firmalardan direk olarak tedarik eden OnlineMarket, kırmızı ve beyaz et, organik ürünler ve meyve-sebze gibi taze gıda konusundaki iddiasını paketli ve özel ambalajlı premium ürünleriyle ortaya koyuyor.

Dünyanın ürünü 1 saat içinde kapınızda!

Sektörün en güçlü markalarının en taze ürünlerini gıda güvenliğine verdiği önem çerçevesinde tüketicilerine en hızlı şekilde ulaştıran OnlineMarket, sipariş saati belirtildiği takdirde 1 saat içerisinde ürünleri adrese teslim ederek; hızlı, güvenilir ve en kolay market olarak karşımıza çıkıyor. Tüketici iletişiminde; 1 saat içinde teslimat, kapıda iade garantisi, telefonla sipariş, kapıda nakit ve kredi kartı ile ödeme gibi 4 önemli unsuru ön plana çıkaran marka, bu yönüyle rakiplerinden sıyrılmayı başarıyor.

Ürünler soğuk hava deposunda tazeliğini yitirmeden saklanıyor!

Adreslemeye dayalı raflandırma ve taze ürünler için soğuk hava odaları oluşturan başarılı marka, uygun şartlarda muhafaza ettiği ürünleri frigofirik araçlar sayesinde tazeliğini kaybetmeden ayağınıza getiriyor. Frigofirik araçların yanı sıra yoğun trafikte kullanılmak üzere motosiklet filosu kuran OnlineMarket, pilot bölge olarak seçtiği Ataşehir’in ardından şehrin farklı kilit noktalarında cep depolar kurmayı hedefliyor. Seçilen bu noktalardan deneyimli ekibiyle ürün teslimatını sağlayacak olan online perakendeci, güçlü ve geniş kadrosuyla İstanbul trafiğinde geciken siparişlere de meydan okuyacak!

Gurme damaklara layık lezzetler OnlineMarket’te!

Binlerce ürünü bir tıkla kapınıza kadar getiren OnlineMarket, klasik perakende marketlerden farklı olarak ithal ve gurme ürün gamına da yer veriyor. Tüm organik gıda kategorilerine ve zincir mağazalara giremeyen butik ürünlere de yer veren marka, market alışverişini eziyet olmaktan çıkarırken lezzet dünyanızı da genişletiyor. Zaman kazandırmak ve hayatı kolaylaştırmak mottosuyla yola çıkan OnlineMarket, binlerce ürünü www.onlinemarket.com.tr adresinde tüketicilerle buluşuyor.

Tanıtım döneminde teslimat ücreti yok!

Mobil kanalları ile Şubat ayı sonunda tüm mecralarda yayında olmayı hedefleyen OnlineMarket, 20 Ocak tarihi itibariyle tanıtım faaliyetlerini başlattı. Bu dönemde vereceği tüm hizmetlerde teslimat ücreti talep etmediği gibi dağıtacağı özel indirim kuponları ile de fark yaratan OnlineMarket’e İnternet ve mobil seçeneklerin dışında 444 9 434 numarasını tuşlayarak da sipariş verebilirsiniz.

OnlineMarket’in büyük sürprizi!

Türkiye'nin en yeni ve mobil online perakendecisi olan OnlineMarket, Mart ayı itibariyle yepyeni bir ürün kategorisini de portföyüne eklemeyi hedefliyor. Bu kategoriyle Türkiye’de var olmayan, yepyeni bir alana da girmeyi planlayan marka, çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim