• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Turko, Atlasjet ile Kosova uçuşu yapacak

Turko, Atlasjet ile Kosova uçuşu yapacak
Merkezi Kosova, Priştine'de bulunan Turko Travel, 02 Kasım'dan itibaren haftada iki gün, AtlasJet işbirliği ile İstanbul/Priştine/İstanbul uçuşlarına başlıyor.

AtlasJet, Turko ile anlaştı

Merkezi Kosova, Priştine'de bulunan Turko Travel, 02 Kasım'dan itibaren haftada iki gün, AtlasJet işbirliği ile İstanbul/Priştine/İstanbul uçuşlarına başlıyor.

Merkezi Kosova'da bulunan tur şirketi Turko Travel ve AtlasJet ortaklığı ile Kosova uçuşları başlıyor.

Atlasjet'in en yeni A321 tipi uçaklarıyla Salı ve Cuma günleri yapılacak seferler Kasım ayında başlayacak ve ilk üç uçuşu da Gidiş - Dönüş 199 Euro olacak.

Projenin koordinasyonunu sağlayan Turizmci Orhan Sancar yaptığı açıklamada "Avrupa'nın en güzel ülkelerinden Kosova'daki turizm potansiyeli göz kamaştırıyordu. Bizde bu potansiyeli değerlendirmek adına AtlasJet ile anlaşarak charter seferleri başlıyoruz. Şu anda Kosova(Priştine) - İstanbul arasında THY haftada 9 sefer düzenliyor ve doluluk oranları iyi derecede. Aynı şekilde her gün 10 otobüs ile bu hatta Türkiye'den sefer düzenleniyor. Kosova'dan gelen yolcuların çoğu Türkiye ile ticaret yapan bireysel ve toptancı iş adamları ayrıca akraba ziyaretleri ve üniversite öğrencileri de bu hattın büyümesine katkı sağlıyor" diye konuştu.

Sancar yaz döneminde de Antalya - Priştine seferlerine başlayacaklarını belirterek "2010 sezonunda Antalya'ya haftada 5 sefer düzenlendi ve yaklaşık 15 bin Kosova'lı turist yaz tatillerini Antalya'da geçirdi. AtlasJet ve Turko Travel işbirliği ile bu uçuşların potansiyelini arttırarak, Balkanlar'daki turizm potansiyelini değerlendirmek istiyoruz" dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim