• BIST 9043.44
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

Türksat Hizmetleri Nelerdir? Faydaları Nedir?

Türksat Hizmetleri Nelerdir? Faydaları Nedir?
Ülkemizdeki televizyon yayınlarının kesintisiz bir şekilde gerçekleşmesini sağlayan kurum, Türksat’tır. Uydu tarafından sağlanılan yayınlarla beraber Kablo Tv yayınlarının da sorumluluğu bu kurumdadır.

Ülkemizdeki yayıncılığın her zaman için daha kaliteli olmasını sağlayacak altyapı çalışmalarına önem veren Türksat tarafından sunulan hizmetlerin başında Kablo Tv ve Kablonet geliyor. Bu iki hizmette yeni nesil kablo altyapısı olarak tüm şehirlerimize götürülmeye çalışılıyor.

Kablo Tv nedir?

Uydu yayınlarına alternatif bir yayın hattıdır diyebiliriz. Ancak içerisinde uyduda yayın yapan kanallar da yer alıyor. Uydu yayıncılığından bariz farkları var tabi. Daha kaliteli kanallara da yer veriliyor. Uyduda yayın yapan kanal sayısı çoktur ancak sadece yerel ve ulusal anlamda yayın yapanlar izleniyor. Kablo Tv içerisinde ise, yayın akışı daha kaliteli kanallar yer alıyor. Böylece televizyon izleme deneyiminiz daha da artıyor.

Kablo Tv tarafından sunulan avantaj sadece kanallarla ilgili değildir. Bu hizmet sayesinde görüntü ve ses açısından daha iyi yayınlar elde ediliyor. Ayrıca kötü hava muhalefeti gibi durumlarda herhangi bir kesinti veya yayında aksama söz konusu olmuyor. Bunun nedeni, yayınların uydudan değil kablo altyapısıyla sağlanmasıdır. Yeni nesil kablo altyapısı, görüntü ve ses gibi verilerin birden fazla kanalla aktarılmasını sağlıyor. Bu da, yayınları daha kaliteli hale getiriyor.

Kablonet nedir?

Aynı altyapı kullanılarak sunulan bir hizmettir. Yüksek hızda internet kullanmak isteyenler için ideal bir tercihtir diyebiliriz. Hem uygun fiyatlıdır hem de internetten almak istediğiniz verimi sunar. 20 mbps hızına ulaşan internet paketleri vardır. İhtiyacınıza göre daha düşük hızlarda veya kotalı – kotasız paketlerle bütçenize uygun Kablonet hizmetini seçmeniz mümkündür. Kablonet ve Kablo tv hizmetini aynı anda da alabilirsiniz. Bunun için düzenlenen paketler daha uygun fiyata sunuluyor. Böylece hem televizyon hem de internet deneyiminizi yükseltebilirsiniz.

Türksat tarafından sunulan iki hizmete başvurabilmeniz için mutlaka söz konusu altyapıya sahip bir şehirde olmalısınız. Altyapı birçok şehirde yer alsa da, bazı şehirler için altyapı çalışmalarının hala sürdüğünü ifade etmek gerekir. Hızlı bir internet ve iyi bir televizyon keyfi için yeni nesil altyapı tarafından sağlanılan hizmetleri sakın es geçmeyin! Başvurularınızı online yapabilirsiniz.

 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim