• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C

Ulaşım Online Dergisi 5. yaşını kutluyor

Ulaşım Online Dergisi 5. yaşını kutluyor
Esra Sarıkeçe'nin Editörlüğünde İstanbul Haber Ajansı bünyesinde yayımlanan Türkiye'nin Ulaşım ve İletişim Dergisi "ULAŞIM ONLİNE" 5. yılın onurunu, 50. sayının gururunu yaşıyor.

Ulaşım Online Dergisi 5. Yaşını Kutluyor

Esra Sarıkeçe'nin Editörlüğünde İstanbul Haber Ajansı bünyesinde yayımlanan Türkiye'nin Ulaşım ve İletişim Dergisi "ULAŞIM ONLİNE" 5. yılın onurunu, 50. sayının gururunu yaşıyor.

5 yıldır sektörle el ele...

Ulaştırma sektöründeki boşluğu doldurmak amacıyla yola çıkan Ulaşım Online Dergisi, güçlü editoryal yapısı ve dinamik kadrosuyla İstanbul Haber Ajansı bünyesinde 2006 yılının Ağustos ayında okuyucularına "merhaba" dedi...

"Ulaşım ve İletişim Medeniyettir" sloganıyla çıktığımız bu heyecanlı ve bir o kadar da engebeli yoldaki 5'inci yılımızı doldurduğumuz şu günlerde; Ulaşım Online Dergisi ekibi olarak gerek kişisel gelişimimiz, gerekse sizlerden aldığımız geri bildirimlerin, gerçekten iyi bir iş yaptığımızın yansıması olduğuna inanıyor ve faydalı birşeyler yapmanın ne kadar güzel olduğunun bilincinde olarak bu güzel bütünün birer parçası olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

5. yılını doldurmanın onurunu, 50. sayısını çıkarmanın ise gururunu yaşayan Ulaşım Online, bu süreç içerisinde birçok özel habere imzasını attı. İlkleri yaşatan ve ilk sayıdan itibaren yoğun ilgiyle karşılaşan "Ulaşım Online" kısa sürede yayınını sürdürebileceği düzeyde dağıtım sayısına ulaşarak sektörün lider dergisi olmayı başardı

Bu kalıcı dostluğa attığımız ilk adımdan bugüne kadar olan sayılarımıza şöyle bir baktığımızda, hem dergimiz adına hem de sektör ve ülkemiz adına ne kadar uzun ve verimli bir yol katettiğimizi görüyoruz.

Türkiye'de yüzde 27.2’lik pay ile kamu sektörü sabit sermaye yatırımları içinde en ağırlıklısı olan Ulaştırma-Haberleşme sektörü, son yıllarda yapılan atılımlarla baş döndüren bir gelişmeye sahne oldu.

Tüm dünyada bu kadar önemli olan bu sektörde yaşanan olumlu-olumsuz tüm konuların ve gelişmelerin ele alındığı, sektöre yön veren ve bu işte emek verenlerin sesi olacak bir yayının eksikliğini hissettiğimizde, kafalarda tüm bunları içinde barındırabilecek bir yayın olması ve bunun da bir ulaşım, iletişim dergisi olması fikri oluşmaya başladı...

Fikrin karara dönüştüğü ve harekete geçildiği 2006 yılında Ağustos-Eylül sayısıyla ilk kez karşınıza çıkan "Ulaşım Online" zamanla sadece Türkiye değil, dünyadan da en yoğun ve güncel haberlerle sizlerin beğenisini toplamayı başardı.

Okur desteğinin bütün öteki desteklerden daha kalıcı olduğunun farkındayız.. 5 yıl boyunca bizlerden desteğini esirgemeyen ve hep yanımızda olan siz değerli okuyucularımıza, dostlarımıza teşekkürü bir borç biliyoruz...

Evet yeni bir yaşımıza daha giriyoruz... Bununla birlikte büyüyor, güçleniyor, daha çok konulara değinme fırsatı buluyor ve artık daha çok insana ulaşıyoruz.

50'nci sayımızda da bir kez daha gururla karşınıza çıkmanın sevinciyle...

Nice sayılara, yaşlara "Ulaşım Online"...

50_online_buyuk.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim