• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C

"Ulaşım Online"in Ekim sayısı çıktı

"Ulaşım Online"in Ekim sayısı çıktı
Recep Canpolat'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığı İstanbul Haber Ajansı bünyesinde yayımlanan "Ulaşım Online" Dergisi'nin Ekim sayısı, dolu içeriği ile okuyucuları ile buluştu.

"Ulaşım Online"in Ekim sayısı çıktı

Recep Canpolat'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığı İstanbul Haber Ajansı bünyesinde yayımlanan "Ulaşım Online" Dergisi'nin Ekim sayısı, dolu içeriği ile okuyucuları ile buluştu.

Esra Sarıkeçe'nin editörlüğünde hazırlanan ve 9 bin adet basımı gerçekleşen Ulaşım Online Dergisi'nin Ekim sayısında, TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz ile yaptığımız röportaj kapak konumuz olarak belirlendi.

"Kanal İstanbul” Avrupa’yı uyandırdı…

İstanbul Haber Ajansı bünyesinde yayımlanan Ulaşım Online Dergisi’nin bu sayısında; Ulaşım, iletişim, bilişim ve erişim sektörlerine yönelik en güncel haberleri, yine siz değerli okuyucularımızla paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Yıllardır Türkiye’nin Avrupa’yı örnek aldığını söyler dururuz. Fakat, son zamanlarda yaşanan proje bazında gelişmelere baktığımızda, örnek almanın ilerisine giderek farklı ve akılcı projelerle Avrupa’nın da bizi örnek alabileceğini kanıtlamış durumda olduğumuzu görüyoruz. Bunun en güzel örneği “Kanal İstanbul” oldu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Marmara Denizi ile Karadeniz’i birleştirecek olan Kanal İstanbul Projesi, Avrupa İç Limanlar Federasyonu’nu harekete geçirdi. Avrupa Birliği Karadeniz ile Manş Denizi’ni iç liman ve nehirle birleştirecek dev bir proje için start verdi.

500 milyon insana daha rahat ulaşım sağlamak ve lojistik altyapı ile taşıma maliyetlerini asgariye indirmeyi planlayan Avrupa Birliği; Paris, Berlin, Brüksel, Budapeşte ve Viyana’yı kanallar ile birleştirecek olan “Kanal Avrupa Projesi”ni hayata geçiriyor… 2020 yılında tamamlanması planlanan ve 50 milyar Euro’ya mal olması beklenen dev projenin imzaları atıldı bile…

Bu sayımızda, TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz ile keyifle okuyacağınızı düşündüğümüz bir röportaj gerçekleştirerek sizlerin beğenisine sunduk. 2006 yılında yalnız internet servis sağlayıcısı olarak kurulan ve kısa sürede gündelik hayatta ihtiyaç duyulan teknolojileri de içinde barındıran bir marka haline gelen TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, TTNET’in gelecekteki projelerinden bahsederek, şirketin dünden bugüne yaşadığı tüm gelişmeleri Ulaşım Online Dergisi’ne anlattı.

Tüm bunlarla birlikte denizcilik sektöründeki son gelişmeler, havacılık sektöründen haberler, iletişim ve bilişim sektöründen yeni kampanyalara da dergimizde yer vererek siz değerli okuyucularımızla paylaşıyoruz.

Keyifli bir ay geçirmeniz dileğiyle…

Sevgiyle kalın…

ekim_kapak2.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim