• BIST 8718.11
  • Altın 2245.336
  • Dolar 32.3297
  • Euro 35.1889
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C

Uluslararası Ulaşım Sektörü'nü buluşturan Intertraffic İstanbul için geri sayım başladı

Uluslararası Ulaşım Sektörü'nü buluşturan Intertraffic İstanbul için geri sayım başladı
Türk ulaşım sektörü 18 yılı aşkın süredir biraraya getiren Intertraffic İstanbul, 24-26 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ziyarete açılıyor.

Türk ulaşım sektörü 18 yılı aşkın süredir biraraya getiren Intertraffic İstanbul, 24-26 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ziyarete açılıyor. İmar Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Sözcüsü ve Erzurum Milletvekili Prof.Dr. Mustafa Ilıcalı, Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal ve İBB Genel Sekreteri Hayri Barançalı tarafından açılışı yapılacak Intertraffic İstanbul’a, bu yıl 30 ülkeden 200’ün üzerinde katılımcı ve 90’dan fazla ülkeden 6.000’i aşkın ziyaretçi bekleniyor.

Ulaşım sektörünün global markası INTERTRAFFIC, Amsterdam, Meksika, Çin’in ardından İstanbul'da

Organizatör Rai Amsterdam ve UBM NTSR’nin uluslararası gücü ile Türk ulaşım sektörü 18 yılı aşkın süredir Intertraffic İstanbul çatısı altında bir araya geliyor. İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Intertraffic İstanbul’a 30 ülkeden 200’ün üzerinde katılımcı ve 90’dan fazla ülkeden 6.000’i aşkın ziyaretçi bekleniyor. Başta Avrupa ülkeleri olmak üzere İran, Irak, Suudi Arabistan, Katar, Rusya ve Türki Cumhuriyetler, profesyonel ziyaretçi katılımı için özel çalışma yapılan ülkeler arasında yer alıyor. Fuarda hızla gelişen teknoloji sayesinde sürekli gelişen akıllı ulaşım sistemleri, trafik güvenliği, trafik yönetimi ve planlaması, park sistemleri, ulaşım altyapı sistemlerine dair son ürün ve hizmetler tanıtılacak.

Türk-Kore İş birliği

Intertraffic İstanbul, Türkiye’de ulaşım sektöründe çok sayıda dev projenin altında imzası bulunan Kore ile Türk hükümeti arasındaki ikili görüşmelere de ev sahipliği yapacak. Fuar kapsamında eş zamanlı olarak düzenlenen çeşitli etkinliklerde Trafikle otomotiv güçleri birleştirdiği zaman akıllı mobilite, Daha Güvenli Mobilite için Akıllı Çözümler, Türkiye ITS sektöründe nasıl gelişme kaydediyor, Türkiye’de ITS Sektörü ve Projeleri gibi konular ele alınırken, Eindhoven Teknik Üniversitesi Akıllı Ulaşım Bölge Direktörü Dr. Ir. Carlo JT van de Weijer gibi sektöre liderlik eden önemli isimler katılıyor. Her yıl inovasyon, Park Sistemleri, Belediye Uygulamaları ve Akıllı Ulaşım olmak üzere dört farklı kategoride verilen ‘Intertraffic İstanbul Ödülleri’ ise yeni sahipleri ile buluşmak için gün sayıyor.

Intertraffic İstanbul 2017’ye, başta T.C. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü, Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma, Özel İdareler, Belediyeler, Müteahhit, Proje ve Danışmanlık Firmaları ve ulaştırma alanında faaliyet gösteren tüm üreticiler katılacaklar.

inter-001.jpginter2-001.jpginter3-001.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim