• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C

Ümraniye Ariston Servisi - ikinox.com

Ümraniye Ariston Servisi - ikinox.com
Ümraniye Ariston servisi 0216 606 08 40 ; Ümraniye Ariston servisi olarak 15 yılı aşkın süredir beyaz eşya teknik servisi anlamında uzman kadrosu ile destek veren bir kuruluştur.

Teknik servis kalitesini her geçen gün arttırmak için elemanlarına yeni çıkan teknolojiler hakkında eğitimler vermektedir. Bu eğitimler sayesinde Ümraniye Ariston servisi olarak elemanları yeni çıkan teknolojiler ile yoğurulup sizlere kusursuz bir tamir ve bakım servisi, özel İstanbul Anadolu yakası servis ağımız her geçen gün daha çok büyümekte ve gün içerisinde talebiniz doğrultusunda mobil araçlarımızı yönlendirebilmekteyiz.

Buzdolapları insan hayatını kolaylaştıran yiyecek ve içeceklerimizin taze kalmasını sağlayan evlerin vazgeçilmezi haline gelen en önemli beyaz eşyadır. bolge servisi olarak Ariston buzdolabınızın en profesyonel bir şekilde servis imkânı sunmaktayız

 

Ariston servisi 0216 606 08 40

Eski nesiller bilirler ki çamaşır yıkamanın ne kadar zahmetli ve emek gerektiren bir iş olduğunu . Gelişen teknoloji ile birlikte bu sorun ortadan kalkmış ancak elektronik eşyaların bozulma sorunlari patlak vermiştir. servisi ile bozulan çamaşır makinenizin sorununun çözümü bir telefon kadar uzağınızda .

 

Annelerinin kızlarına ilk öğrettiği ev islerindendir bulaşık yıkamak gelişen teknoloji ile bu geleneğin yerini bulaşık makineleri almış ve insan hayatına büyük kolaylık sağlamıştır. Az su tüketimleriyle çoğu evin gözdesi haline gelse de bu makinelerinde servis görmeleri kaçınılmaz sonlarıdır bulaşık makinenizin bakımını en mükemmel şekilde gerçekleştirir.

En güzel yemekler fırında pişer . Fırınınızın sizi yarı yolda bırakması ise çok acı bir durumdur fakat üzülmeyin . Siz gene o lezzetli yemeklerinizi pişirin diye 2008 dan bu yana  fırın bakım ve tamiriniüstlenmektedir.

Ariston Ankasre servisi

Ankastre parça, ankastre bakımı, ankastre montajı ve yerinde teknik servis hizmetleri verilmektedir.

 

Yerinde onarımı olmayan cihazlarınız uzman teknik ekibimiz tarafından merkezimize getirilir, burada test cihazlarına bağlı olarak işlem yapılır ve ilk gün ki gibi çalışır durumda size teslim edilir. Şile Ariston servisi olarak hedefimiz memnun müşteri portföyümüzü arttırmaktır.

Bu doğrultuda size verdiğimiz hizmetlerde %100 memnuniyet garantisi vermekteyiz. Hafta içi ve hafta sonu olmak üzere haftanın 7 günüONLINE servis formumuzdan veya çağrı merkezi telefon numaramızdan bize ulaşabilirsiniz.

Ariston Davlumbaz servisi

 

Davlumbaz parça, davlumbaz bakımı, davlumbaz montajı ve yerinde Ümraniye Ariston servis hizmetleri verilmektedir.

 

Yerinde onarımı olmayan cihazlarınız uzman teknik ekibimiz tarafından merkezimize getirilir, burada test cihazlarına bağlı olarak işlem yapılır ve ilk gün ki gibi çalışır durumda size teslim edilir.Ümraniye Ariston servisi olarak hedefimiz memnun müşteri portföyümüzü arttırmaktır.

Bu doğrultuda size verdiğimiz hizmetlerde %100 memnuniyet garantisi vermekteyiz. Hafta içi ve hafta sonu olmak üzere haftanın 7 günü ONLINE servis formumuzdan veya çağrı merkezi telefon numaramızdan bize ulaşabilirsiniz.

ilgili markayla herhangi bir balantımız yoktur. ikinox.com

 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim