• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Vali Tuna, Gökçeada'da incelemeler yaptı

Vali Tuna, Gökçeada'da incelemeler yaptı
Vali Güngör Azim Tuna, beraberinde Çanakkale bürokrasisiyle Gökçeada’da ilçesinde bir dizi incelemelerde bulundu.

Vali Tuna, Gökçeada'da incelemeler yaptı

Vali Güngör Azim Tuna, Kuzu Limanı’nda Kaymakam Kamuran Taşbilek, Gökçeada Belediye Başkanı Yücel Atalay ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

İl Genel Meclisi Başkanı Ali Rıza Tekin, İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı, Tarım İl Müdürü İlkay Uçar, İl Sağlık Müdürü Serhat Faruk Özyürek, İl Defterdarı Sacide Şakar’la Gökçeada Kaymakamlığı’na geçen Vali Güngör Azim Tuna’ya, Gökçeada Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Erkan Bil, tarafından “şehir pazarlaması” konulu bir sunum yapıldı. Gökçeada’nın Yenibademli Köyü, Dereköy, Uğurlu Köyü ve Şirinköy de incelemelerde bulunan Vali Güngör Azim Tuna, vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve şikâyetlerini dinledi. Eğimli bir arazi üzerinde kurulu olan Yenibademli Köyü’nün su sıkıntısı ile ilgili olarak su tahsisinde kapasitenin artırılacağını belirten Vali Güngör Azim Tuna, İller Bankası’yla görüşülerek 2012 yaz sezonuna kadar bu sıkıntının temelden çözüleceğini söyledi.

Uğurlu Köyü kahvesinde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Güngör Azim Tuna, en kısa zamanda Gökçeada’da büyük yatırımlar yapılacağını ve iş kapılarının açılacağını vurguladı. Yağ Fabrikası, Süt Ürünleri İşleme Tesisi, Organik Bal Üretim Tesisini de gezen Vali Güngör Azim Tuna, üretimle ilgili olarak yetkililerden bilgi aldı. Marmoros, Uğurlu Limanı ve Gizli Liman Bölgelerinde yatırım yapılacak alanlarda inceleme yapan Vali Güngör Azim Tuna’ya, Kaymakam Kamuran Taşbilek, Gökçeada Belediye Başkanı Yücel Atalay ve İl Defterdarı Sacide Şakar tarafından bilgi verildi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim