• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C

web sitesi örnekleri

web sitesi örnekleri
Web siteler bir çok kurumun ve kuruluşların işlerini sergilemek, onları tanıtmak için kurulmuş olup, ulusal ve uluslararası seviyede paylaşılan sosyal bir ağdır.

 Yaşantımızın neredeyse tamamını kapsayan internet, bütün ihtiyaçların karşılandığı yer haline gelmiştir. İnsanların ihtiyaç duyduğu her şey günümüzde internet yoluyla halledilmektedir. Bu nedenle her şirket, firma veya kurumlar kendi sitelerini açarak müşterilerin onları seçmesi için çeşitli önlemler almaktadır. Zaman geçtikçe daha da artan internet siteleri müşterilerin daha fazla seçim hakkı olmasını sağlamıştır. Bununla birlikte şirketler arasında rekabet başlamıştır. Bu rekabetten galip olarak ayrılmak için siteler genellikle arama motorlarının en üst sıralarında çıkmayı hedeflemişlerdir. Bunun içinde çok fazla site ziyaretçisinin olması gerekmektedir. Site ziyaretçilerinin artırılması için en önemli etken siteyi ziyaretçilere beğendirmektir. Bunun yoluysa site içinin düzenli e tema şekillerinin göz alıcı bir güzelliğe sahip olmasıdır. Wordpress haber teması bu konudaki en güzel temalardan biridir.  Wordpress haber temaları hakkında arama yaptığınızda bu temanın uygulanmış olduğu web sitesi örnekleri karşınıza çıkacaktır.

 

Yapılan tema modelleri mevcuttur. Site teması ürettiğinizde diğer sitelerden alıntı yapabilir yada kendi düşünce tarzınızla, hayal dünyanızla yeni bir web site teması tasarlaya bilirsiniz. Kullanılmış olan web site temasını tekrardan kendi sitenize uygulamak pek yararınıza değildir. Çünkü, site sahiplerini diğer sitelere göre daha önde tutmak ve diğer sitelerden daha avantajlı duruma düşmek için üretmiştir. Sizin yapmanız gerekse yeni bir web sitesi teması tasarlayarak öbür sitelerden öne geçmektir.

 

Web sitesi teması tasarlarken web sitesi örnekleri alabilir, onları inceleyerek ortaya yeni ve güzel bir tema çıkarabilirsiniz. Özellikle dünya öncüsü temalardan olan wordpress haber teması kaynağından yararlanarak daha güzel işlere imza atabilirsiniz.

 

Rekabetçi firmaların öncülük yarışında öne geçmenin en güzel yolu  web site tasarımı, teması ve ürünlerinizin kaliteli olmasıdır. Müşteriler, ilk sitenize girdiğinde sitenizin ne kadar kaliteli olduğunu görecektir ve buna göre şirketiniz hakkında ilk fikirleri gelişecektir. Devamında şirketinizi tanımasa bile, sitenizin düzeni ve renkleri onu bir ürün sipariş etmeye mecbur kılacaktır. Ettiği sipariş sonucunda eline geçen ürünün kaliteli olması o kişinin sizin sitenizi önermesine neden olacaktır. Bu sayede şirketinizin popülerliği artacak ve hızla rakiplerinizden ön sıralarda yerleşeceksiniz.

 

Sitelerde ne önemli noktalardan biri olan site temaları, web sitesi örnekleri sayesinde kurulabilir. Bu araştırmayı yaparken çok fazla web siteyi ziyaret etmeniz gerekir ve kafanızda bir tema fikri oluşturmanız gerekir. Oluşan bu fikrin ardından işe koyulmalı, onlardan daha güzel bir web site teması tasarlamalısınız. Tasarlamış olduğunuz temada en çok dikkat etmeniz gereken özelliklerden biride renklerdir. Sitenizde rahatlık ve güven bulan insanların sizin müşteriniz olması muhakkaktır. Wordpress haber teması kaynağından son derece güzel tema örneği alabilirsiniz.

 

Kaynak; https://www.templatemonster.com/tr/

 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim