• BIST 9524.59
  • Altın 2489.764
  • Dolar 32.5509
  • Euro 34.7218
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Yalıkavak Marina, ‘Dünya'nın En İyi Süperyat Marinası’ seçildi

Yalıkavak Marina, ‘Dünya'nın En İyi Süperyat Marinası’ seçildi
Yalıkavak Marina, TYHA tarafından ‘2018-2019 Dünya’nın En İyi Süperyat Marinası’ ödülüne layık görüldü. 24 Nisan 2019’da İngiltere’de düzenlenecek törende ödülü, Yalıkavak Marina’yı temsilen Marina Direktörü Deniz Akaltan teslim alacak.

Yalıkavak Marina, dünya yatçılık sektörünün en prestijli kurumlarından biri olan The British Yacht Harbour Association (TYHA) tarafından “2018-2019 Dünya’nın En İyi Süperyat Marinası” ödülüne layık görüldü.

TYHA tarafından resmi olarak açıklanan ödüller, 24 Nisan 2019 tarihinde İngiltere’de özel bir törenle sahiplerini bulacak. Yalıkavak Marina’yı temsilen ödülü Marina Direktörü Deniz Akaltan teslim alacak.

The British Yacht Association (TYHA) tarafından 5 Altın Çapa ödülüne sahip Yalıkavak Marina’nın finalist olduğu ve tekne sahipleri ve deniz tutkunlarının katıldığı oylama sonuçlandı.

TYHA tarafından yapılan açıklamaya göre Yalıkavak Marina, resmi olarak “2018-2019 Dünya’nın En İyi Süperyat Marinası Ödülü”ne layık görüldü. TYHA ödülleri, 24 Nisan’da Londra’da düzenlenecek özel bir törenle sahiplerine teslim edilecek.

untitled-5-058.jpg

Dünya yatçılık sektörünün en prestijli ödüllerinden birine layık görülen Yalıkavak Marina Direktörü Deniz Akaltan ödülle ilgili şunları söyledi:

“Dünya yatçılık sektörünün önde gelen ve Marina sektörünün standart belirleyicisi kurumlarından The British Yacht Harbour Association tarafından 2018-2019 Dünya’nın En İyi Süper Yat Marinası ödülüne layık görülmekten büyük onur duyuyoruz.

2009 yılında kurulduğumuzdan beri Yalıkavak Marina olarak, 10 yıldır, tüm marina operasyonlarında servis kalitemizi yükseltmek için yatırımlarımızı artırarak sürdüyoruz ayrıca misafirlerimizin marinamızda lüksü ve konforu bir arada bulabileceği bir atmosfer yaratmak üzere ödüllü plajlara sahip otellerimiz, açık hava AVM’mizde bulunan mağazalarımız, gurme restoranlarımız ve özel etkinlikler ve konserlerle hizmetlerimizi sürekli geliştiriyoruz. Kurulduğumuz yıldan beri gösterdiğimiz emeklerin bu şekilde meyvesini vermesi ve misafirlerimizin ve müşterilerimizin bizler için oy vermiş olması bizim için oldukça mutluluk verici.

untitled-6-058.jpg

2018-2019 Dünya’nın En İyi Süper Yat Marinası, Türkiye’nin gururu ve Türkiye yatçılık sektörünün marka elçisi Yalıkavak Marina olarak yılda yaklaşık 120 ülkeden 2 milyon misafir ağırlıyor ve dünyaca ünlü fuar ve etkinliklerde ülkemizi gururla temsil ediyoruz.

Türkiye yatçılık sektörünün marka elçisi olarak Türkiye karasularını, Bodrum yarımadasını ve Yalıkavak bölgesini uluslararası prestijli oranizasyonlarda tanıtmaya ve ülkemizi gururla temsil etmeye devam edeceğiz. TYHA tarafından aldığımız ödül misyonumuz çerçevesinde attığımız stratejik adımlarda doğru yolda olduğumuzun bir göstergesi. Türkiye’nin marka elçisi olma misyonumuz çervesinde yatırımlarımıza devam edeceğiz ve Türkiye halkına ve misafirlerimize her zaman daha iyi hizmet sunmak üzere daha da yoğun çalışacağız. Çünkü burada her şey Sizin için!”

untitled-4-052.jpg

untitled-7-059.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim