• BIST 10045.74
  • Altın 2420.766
  • Dolar 32.4438
  • Euro 34.797
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C

Yaptıklarımız yapacaklarımızın taminatıdır

Yaptıklarımız yapacaklarımızın taminatıdır
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında Menemen'de açıklamalarda bulundu.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, çözüm sürecine ilişkin yaptığı, "Çözüm sürecini tenkit etmeye çalışıyorlar. Çözüm süreci ülkemizde genç fidanların, Mehmetlerimizin şehit olmaması, genç vatandaşların hayatını kaybetmemesi demektir" diye konuştu.

"EN BÜYÜK DEĞERİMİZ AY YILDIZLI BAYRAĞIMIZ'DIR"

30 Mart'ta yapılması beklenen yerel seçimler kapsamında ilçe temaslarını sürdüren Binali Yıldırım, Menemen'de partisinin İlçe Başkanlığı'nda vatandaşlara seslendi. Yıldırım'a Menemen Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Mehmet Bilal Kaplangı ile teşkilat üyeleri eşlik etti. Konuşmasını partisinin ilçe teşkilatı balkonundan yapan Yıldırım, demokratik çözüm sürecinin tenkit edilmeye çalışıldığını söyleyerek, "Biz 'işimiz hizmet gücümüz millet' diye yola çıktık. Bizim için siyaset eşittir halka millete hizmettir. Bizim vurmakla, kırmakla işimiz olmaz. Bizim işimiz; sevgi, samimiyet, saygıdır. Biz insanımızı, milletimizi, ülkemizi seviyoruz. Rengine bakmadan hizmeti yapacağız. Renklerimiz farklı olsa da gözyaşlarımızın rengi hep aynıdır. Aynı sevinci, üzüntüyü hep birlikte yaşadık. Bağımsızlık mücadelemizi hep birlikte yaptık. Kimse bu milletin birliğine, beraberliğine, dirliğine zarar getiremez. Çözüm sürecini tenkit ediyorlar. Çözüm süreci ülkemizde genç fidanların, Mehmetlerimizin şehit olmaması, genç vatandaşların hayatını kaybetmemesi demektir. Kardeşliğin kucaklaşması demektir. Değişmeyen dört kuralımız var; tek vatan, tek millet, tek devlet, tek bayrak. Ay yıldızlı bayrağımız bizim için gölgesinde hep birlikte yaşayacağımız en büyük değerimizdir" dedi.

"11 YILDIR YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR"

Hamaset ve husumet içerisinde bir siyaset benimsemediklerini, kendilerini sevgi, saygı ve samimiyet ilkeleri içerisinde hizmete adadıklarını aktaran Yıldırım, "Türkiye'de 11 yıldır yaptıklarımız, bundan sonra yapacaklarımızın teminatıdır. Söz vererek yerine getirmeden karşınıza gelmeyenlerden değiliz. Sözlerini yerine getirenlerin arasında yer alarak sizlerdeniz. Bir önceki seçimlerde verilen sözler var. Listeye baktım. 29 madde var bir tane yapılmış yok. Biz hamasetle, husumetle siyaset yapmayacağız. Biz hizmetle siyaset yapacağız, gönüllere yol yapacağız. Sevgi, samimiyet ve saygı ile yapacağız. Aynı düşünmesek bile birbirimizi seveceğiz. Bu topraklar ecdadımızın mirasıdır" diye konuştu.
Konuşmasında partisinin Menemen İlçe Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Kaplangı'nın ilçeye eğitim ve sağlık alanında hizmetler yaptığını hatırlatan Yıldırım, "Menemen'de Kaplangı. Nam-ı diğer Mehmet Baba. Menemenli kardeşiniz. Menemen'de değişimi 30 Mart'ta yapmaya hazır mısınız? İşte bu. İşte karşınızda babası ile iki kuşak Menemenli. Menemen'e eğitimden sağlığa hizmet etmiş, herkese dokunmuş Mehmet Kaplangı ile geliyoruz. İzmir'in kurtuluşu 9 Eylül'dür. İzmir'de değişim Menemen'de değişim 30 Mart'tır. Zaten başkan da afişleri asmış; 'Menemen değişecek' diyor. Allah söyletti. Merak etme başkan Menemenliler senin bu isteğini yerine getirecek. Menemen'de yeni bir heyecan, yeni bin hizmet aşkı ile iş başına gelecek. Menemen'in tecrübeli adayı doktorumuz ile birlikte Menemen'de hizmet siyaseti ile yeni bir soluk kazandıracağız" şeklinde konuştu.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim