• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

YHT'ler 'eğlence sistemi' ile donatılıyor

YHT'ler 'eğlence sistemi' ile donatılıyor
Yüksek Hızlı Tren hattındaki YHT Eğlence Sisteminin içeriğindeki film ve albümler, keyifli bir yolculuk yapmak isteyen yolcuların hizmetine sunuluyor.

Yüksek hızlı tren (YHT) ve hızlı tren yolcuları, YHT Eğlence Sistemi ile gişe rekortmeni filmleri izleyip, popüler sanatçıların albümlerini dinleyerek, sıkılmadan konforlu yolculuk yapabiliyor.

TCDD Taşımacılık AŞ'den alınan bilgiye göre, şirketin yolcularına sunduğu YHT Eğlence Sistemi ile yolcular birbirinden farklı türde yerli-yabancı gişe rekortmeni filmleri izleyebiliyor. Sistemle Türk ve yabancı popüler sanatçıların albümleri de dinlenebiliyor. Ayrıca Kur'an-ı Kerim tilaveti ve e-yayınlar sistemden yolcuların hizmetine sunuluyor.

Yolcular, sistemi kullanabilmek için öncelikle mobil cihazlarının wi-fi özelliğini aktif hale getirerek, YHT ağına ücretsiz bağlanıyor. Ardından "www.yhteglence.tcddtasimacilik.gov.tr" adresine giriyor. Bu linkin ana sayfasındaki YHT Eğlence Sistemi bölümünden film ve albümlere ulaşılabiliyor.

Şarkı, spor, sağlık gibi yayınlar yapan radyo yayınlarına ulaşılıyor

Yolculara birbirinden farklı filmlerin sunulduğu YHT Sinema uygulamasında dram, romantik komedi, komedi, belgesel, suç gibi kategorilerde birbirinden farklı filmler izlenebiliyor.

YHT Müzik'te ise yerli ve yabancı birçok sanatçının albümü yer alıyor. Sistemde farklı türlerde oyunlar yolcuların kullanımına sunuluyor. Ayrıca, şarkı, spor, sağlık gibi yayınlar yapan birçok radyo yolcuların erişimine açık bulunuyor.

Çocukların izleyebileceği film ve tiyatro gösterileri de sistemde yer alıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim