• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Yıldırım'a ''Yılın Devlet Adamı'' ödülü

Yıldırım'a ''Yılın Devlet Adamı'' ödülü
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, "Hepimizin ümit ettiği, beklediği bir şey var; Bizim enerjimizi azaltacak, tüketecek bu terör belasının bir an önce bu ülkeden, gündemden kalkması" dedi

YILDIRIM'A "YILIN DEVLET ADAMI" ÖDÜLÜ

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, "Hepimizin ümit ettiği, beklediği bir şey var; Bizim enerjimizi azaltacak, tüketecek bu terör belasının bir an önce bu ülkeden, gündemden kalkması" dedi.

Ekosanayi dergisince yapılan anket sonucunda belirlenen "Yılın Başarılı İş İnsanlarına", Ankara Rixos Otel'de düzenlenen törenle ödülleri verildi.

Törende, Bakan Yıldırım'a, Ekosanayi dergisi İmtiyaz Sahibi Nuray Başar tarafından "Yılın Devlet Adamı" ödülü takdim edildi.Yıldırım, ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada, insanların mutluluğunun, refahının ve yaşam kalitesinin artması için çalıştıklarını, çabaladıklarını söyledi.

Gülen yüzlerin, "Bu ülkede yaşamaktan büyük onur ve gurur duyuyorum" diyen vatandaşların sayısının her geçen gün arttığını görmenin kendilerine paha biçilmez bir mutluluk verdiğini belirten Yıldırım, "Bunun dışında her şey teferruat. Türkiye büyük bir ülke. Tarihiyle, geçmişiyle, gelenekleriyle büyük bir ülke. Geleneği olmayanın geleceği olmaz. Mutlaka geleneklerimizi, kültürümüzü, geçmişimizi yaşatmamız lazım,ama geleceği de planlamamız lazım" dedi.

Bugün İstanbul'da gerçekleştirilen Dünya Proje Yöneticileri Birliği'nin Dünya Konferansı'nda, Türkiye'nin devam ettirdiği projelerin uzmanlar tarafından hayretle ve dikkatle izlendiğini gördüğünü ifade eden Yıldırım, şunları kaydetti:

"Türkiye günden güne büyüyor, gelişiyor. Büyük Atatürk'ün bize hedef gösterdiği bir yer var. Neresi? Çağdaş uygarlık seviyesini yakalamak, hatta ötesine geçmektir. Ben inanıyorum ki her Türk vatandaşı, hangi yaşta olursa olsun, her yönetici, ticaretle, sanatla, bilimle, siyasetle uğraşan herkesin gönlünde, zihninde bize Atatürk'ün bu tavsiyesi var. Onun için çalışıyoruz, çabalıyoruz. Ve hepimizin ümit ettiği, beklediği bir şey var; Bizim enerjimizi azaltacak, tüketecek bu terör belasının biran önce bu ülkeden, gündemden kalkması. Bunun, Türkiye'nin gelecek aydınlık günlerini, aydınlık geleceğini geciktiren zorlama gayretlerden öte bir şey olmadığını biliyoruz. İstiyoruz ki daha fazla can yanmasın, daha fazla insanımız zarar görmesin. Enerjimizi boş işlerle harcamak yerine ülkemizin geleceği, halkımızın refah ve mutluluğu için gücümüzü birleştirelim ve kararlı bir şekilde hedefimize yürüyelim."

İltifatın güzel bir şey olduğunu, ancak Türkiye'de insanların iltifat konusunda cimri davrandığını kaydeden Yıldırım, "Ara sıra iltifat edilmesi de belki nefsimize hoş gelebilir ama bundan daha güzel bir faydası var. Bizim yaptığımız işlerin onaylandığını, beğenildiğini gösterir ve bizim daha fazla iş yapmamız, daha fazla heyecan duymamız için bir vesile olur" diye konuştu.

Ulaştırmada 100 bin kişilik bir ekiple çalıştığını, bu başarının onlarla kazanıldığını vurgulayan Bakan Yıldırım, 100 bin kişilik ulaştırma ailesinin bir ferdi olarak böyle bir ödülü mutlulukla aldığını söyledi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim