• BIST 9079.97
  • Altın 2323.945
  • Dolar 32.3564
  • Euro 34.9234
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Ziya Gökalp: Terörle sadece Türkiye değil, tüm dünya mücadele etmeli

Ziya Gökalp: Terörle sadece Türkiye değil, tüm dünya mücadele etmeli
Türkiye’yi üzüntüye boğan terör saldırısı ile ilgili bir kınama mesajı yayımlayan İMEAK Gemi Sanayicileri Derneği Başkanı Ziya Gökalp, terörün sadece Türkiye'nin değil, tüm dünyanın sorunu olduğunu söyledi.

İMEAK Gemi Sanayicileri Derneği  Başkanı Ziya Gökalp, dün Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen ve tüm Türkiye’yi üzüntüye boğan terör saldırısı ile ilgili bir kınama mesajı yayımladı. 

Mesajında "Terör bir kez daha cani bir eylem gerçekleştirdi, yine hedefinde masum insanlar vardı. Dün gece İstanbul Atatürk Havaalanı'nda masum insanlar bu alçak saldırıda yaşamlarını yitirdi” diyen GESAD Başkanı Ziya Gökalp, bu menfur saldırıyı lanetlerken, saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralılarada acil şifa diledi. 

İMEAK Gemi Sanayicileri Derneği  Başkanı Ziya Gökalp mesajında şunları söyledi: “Terör alçaklıkta sınır tanımıyor. İnsanlık duygularını terk etmiş vicdan yoksunu teröristlerce gerçekleştirilen bu alçakça saldırı bu kez sadece Türkiye'nin değil tüm dünyanın bir aktarma noktası olarak kullandığı Atatürk Havalimanı’nı hedef almıştır. Bu saldırının hedefinin tüm dünya vatandaşları olduğu ve seyahat özgürlüğü gibi en temel haklarını kullanan masumlar olduğu unutulmamalıdır. Terör sadece Türkiye'nin değil tüm dünyanın topyekün mücadele etmesi gereken bir realitedir ve Türkiye her zaman olduğu gibi bu belanın insanlık tarihinden silinmesi için haykırmaya devam edecektir.

Bugünkü saldırı Türkiye'nin hem huzuruna, hem potansiyeline hem de ekonomik yapısına yapılmıştır. Tam da Türkiye'nin rahat bir nefes almaya yönelik adımlar attığı bir dönemde bu saldırının yapılmasının da ayrıca değerlendirilmesi gerekir. Biz terörle mücadelenin her zaman destekçisi olmaya devam edeceğiz. Ülkemizin moralini yüksek tutmak için çalışmaya devam edeceğiz. Saldırıda hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyor, yaraların sarılarak hayatın normale dönmesi için her türlü yardıma hazır olduğumuzu bildiririz.”

Gökalp sözlerini 'Milletimizin başı sağolsun' diyerek noktaladı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim