• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

34. Otopratik mağazası ‘Birlas Otopratik’ açıldı

34. Otopratik mağazası ‘Birlas Otopratik’ açıldı
Brisa’nın otomobil ve lastik için çeşitli ürünleri aynı mağazada sunduğu OtoPratik’lerin 34.’sü Seyrantepe’de ‘Birlas OtoPratik’ ismi ile açıldı.

Brisa, araç sahiplerinin lastik alımı ve oto bakımı gibi çeşitli ihtiyaçlarını aynı mağazada karşılayabilmelerini sağlamak amacıyla hayata geçirdiği OtoPratik’lerin sayısını, Seyrantepe’de açılan Birlas OtoPratik mağazasıyla Türkiye genelinde 34’e çıkardı. 

Hakan Bayman: “OtoPratik, tüm satış noktalarını aynı çatı altında veren bir konsept”

Açılış töreninde konuşan Brisa Genel Müdürü Hakan Bayman, “Ülkemizde, son kullanıcıların araçlarıyla ilgili; tamir, jant, akü ve yedek parça konusunda hizmet alabilecekleri yarı profesyonel satış noktaları var. Brisa olarak, bu ürün ve hizmetlerin tamamını aynı çatı altında, profesyonel, güvenilir ve hızlı bir hizmet anlayışıyla nasıl verebiliriz diye düşündük ve OtoPratik konsepti doğdu” dedi.

“Birlas, farklı ihtiyaçlara cevap verecek bir nokta olacaktır”

Müşteri memnuniyeti odaklı bakış açısıyla hizmete sundukları OtoPratik’lerin amacının müşterilerin beklentilerini tam olarak karşılamak olduğunu söyleyen Bayman, sözlerine şöyle devam etti: “İlk OtoPratik’in hizmete girdiği 2006 yılından bu yana araç sahiplerinden aldığımız olumlu geri bildirimler, ne kadar doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Merkezine son kullanıcıları alan ve en üst düzeyde memnuniyet seviyesini hedefleyen OtoPratik’lerin tüm Türkiye’ye yaygınlaştırıyor olmaktan son derece memnunuz. Türkiye genelindeki mevcut altyapımızı da kullanarak OtoPratik’lerde lastikten aküye, hızlı bakımdan klima gazına, egzoz emisyondan aksesuara kadar birçok ürün ve hizmet sunuyoruz. Son derece modern, teknolojik ekipmanlarla donatılmış olan OtoPratik’ler araç sahiplerine aynı zamanda konforlu ve rahat ortamlar vaad ediyor. Son olarak Seyrantepe’deki mağazamızı da OtoPratik hizmetleriyle açma kararı aldık. Hızlı bakım konsepti altyapısı hazır olan Birlas, yeni mağazasıyla birbirinden farklı ihtiyaçlara cevap verecek bir ürün ve hizmetler bütünüyle geniş bir müşteri portföyüne hizmet sunan bir nokta olacaktır”

OtoPratik çatısı altında binek ve hafif ticari araçların kullanım ömürleri boyunca ihtiyaç duyabilecekleri bütün ana ürünler bir arada müşteriye sunulduğu gibi; lastik, jant, akü, ön düzen bakımı, yağ değişimi, filtre değişimi,  klima gazı dolumu, fren balata & disk değişimi, amortisör değişimi ve periyodik bakım gibi temel bakım hizmetleri de veriliyor.

Birlas OtoPratik mağazasında ayrıca Sparco, OMP, K&N, Bosch, Sonax, Gerber, Victorinox markalarının ürünleri ve birçok outdoor ürün ve araç aksesuarları da satışa sunulacak.

http://www.ulastirma.com.tr

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim