• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C

Aksaray üretimi ilk Actros sahibini buldu

Aksaray üretimi ilk Actros sahibini buldu
Aralık 2010’dan beri Mercedes-Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikası’nda üretilen Mercedes’in amiral gemisi Actros’un ilk teslimatı gerçekleşti.

AKSARAYLI İLK ACTROS SAHİBİNİ BULDU

Aralık 2010’dan beri Mercedes-Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikası’nda üretilen Mercedes’in amiral gemisi Actros’un ilk teslimatı gerçekleşti.

Dış ticaret ve tahıl-zahire tüccarlığı alanlarında faaliyet gösteren Er-Can Pazarlama, filosunu güçlendirmek adına aldığı yatırım kararı sonucu, Mercedes-Benz Actros 1844LS çekici aracını tercih etti.

Mercedes-Benz Aksaray Kamyon Fabrikası’nda gerçekleşen teslimat törenine Mercedes-Benz’den Kamyon Teknik Direktörü Gerald Jank, Kamyon Müşteri Merkezi Yöneticisi Alper Aydın, Er-Can Pazarlama’dan ise Meriç Eren katıldılar.

İstanbul, Silivri merkezli olan Er-Can Pazarlama’dan Meriç Eren, yeni satın aldıkları Actros aracı Çorlu ile Yunanistan arasında tenteli dorse ile çalıştıracaklarını ve araçtan yüksek verim bekledikleri için bu tercihi yaptıklarını söyledi. Mercedes-Benz Kamyon Teknik Direktörü Gerald Jank ise, Actros’un Aksaray’da üretilmesinden büyük gurur duyduklarını, ilk Aksaray üretimi Actros'un tesliminin kamyon fabrikası için büyük önem taşıdığını, Er-Can Pazarlama için hayırlı olmasını ve bol kazanç getirmesini dilediğini belirtti.

Tam otomatik Mercedes-Benz PowerShift şanzımanı çekicilerde seri donanımı kapsamında sunan Actros, yüksek yakıt ekonomisi ve düşük emisyon değerleri ile günümüzün önemli ihtiyaçlarına cevap veren BlueTec motora sahip. “Dünyanın en az yakıt tüketen 40 tonluk kamyonu” ünvanı ile Guinness Rekorlar Kitabı’nda yer alan Actros, “2009 Yılının Kamyonu” ünvanını da taşıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim