• BIST 9693.46
  • Altın 2514.321
  • Dolar 32.5741
  • Euro 34.7831
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

Alcatel Türkiye ofisi faaliyete başladı

Alcatel Türkiye ofisi faaliyete başladı
Alcatel markası bundan sonra Türkiye ofisiyle tüketicisine doğrudan ulaşacak.

Alcatel, bundan böyle Türkiye’de kendi ofisiyle hizmet verecek. Yeni nesil akıllı telefon serisi IDOL’u satışa sunarak Türkiye pazarına giren Alcatel, Türkiye ofisini faaliyete geçirerek akıllı telefonların yanı sıra tabletler, 2 in 1 tabletler, giyilebilir teknolojiler, GPS takip cihazları, mobil genişbant ürünleri ve aksesuarların da yer aldığı geniş çeşitlilikteki ürün portföyünü Türkiye’deki tüketicilerine doğrudan sunma imkânına kavuştu. 

Akıllı telefon serisi IDOL, genç neslin ihtiyaçlarına uygun özellik ve tasarım öğeleriyle donatılan POP ve 4,5 G teknolojisini giriş seviyesi segmentiyle buluşturan PIXI modelleriyle tüketicisine ulaşacak olan Alcatel son yıllarda inovasyon yatırımlarını ses, görüntü ve tasarım öğelerine yoğunlaştırdı. Tüm tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılayacak farklı özelliklerle donatılan IDOL, POP ve PIXI modellerinin en güncel versiyonları yakın gelecekte Türkiye’deki teknoloji meraklılarının beğenisine sunulacak.  

Alcatel’in Türkiye Ülke Müdürlüğü’nü telekomünikasyon sektörünün en deneyimli yöneticilerinden Tamer İşisağlam üstlenecek. İşisağlam, Alcatel’in yeni nesil akıllı telefon ve diğer teknoloji çözümlerinin Türkiye’deki tüketicilere en doğru zamanda, en hızlı şekilde ulaştırılmasına yönelik operasyonlardan sorumlu olacak. Türkiye ofisinin açılışıyla ilgili açıklamalarda bulunan Alcatel Türkiye Ülke Müdürü Tamer İşisağlam şunları söyledi: “Alcatel Türkiye’deki tüketicilerin çok yakından tanıdığı bir marka. Küresel çapta geçirdiği dönüşümün ardından özellikle multimedya alanına yapılan yatırımlarla akıllı telefonda inovasyonun ve tasarımın yeni odağı olacak ürünlerimizi artık doğrudan tüketicilerimize sunacağız. Her yaştan, her ihtiyaca yönelik akıllı telefonlarımızla birlikte tabletlerimiz, giyilebilir teknoloji ürünlerimiz, mobil geniş bant ürünlerimiz ve GPS takip cihazları ile mobil pazarda ciddi hedeflerimiz bulunuyor.”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim