• BIST 8718.11
  • Altın 2247.249
  • Dolar 32.3316
  • Euro 35.1899
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Alman otomotiv devi Türkleşiyor

Alman otomotiv devi Türkleşiyor
Mercedes-Benz Türk A.Ş.'de Türk yönetici dönemi başladı. Süer Sülün'ün şirketin Direktörler Kurulu Başkanı olmasının ardından, bir başka Türk yönetici daha zirveye çıktı.

Mercedes-Benz Türk A.Ş.'de Türk yönetici dönemi başladı. Süer Sülün'ün şirketin Direktörler Kurulu Başkanı olmasının ardından, bir başka Türk yönetici daha zirveye çıkmış oldu. Temmuz 2014'ten bu yana Daimler'in Çek Cumhuriyeti'ndeki otobüs fabrikasının müdürü olan Bülent Acicbe, Hoşdere Otobüs Fabrikası Üretim Direktörlüğü'ne atandı. Acicbe, yeni görevini 1 Ocak 2017 tarihi itibarıyla Dr. Martin Walz'ten devralacak. Bülent Acicbe, 1996'da Mercedes-Benz Türk'te Üretim Planlama Mühendisi olarak göreve başladıktan sonra, İş Hazırlama, Kalite Yönetimi, Sipariş Yönetimi ve Üretim Planlama bölümleri olmak üzere farklı alanlarda çalıştı.

TARİHİNDE BİR İLK

1 Ekim'de görevi Britta Seeger'den devralan Süer Sülün, Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanlığı'nın yanı sıra, Kamyon&Otobüs Pazarlama ve Satış Grubu Direktörü görevini de sürdürecek. Böylece hem şirketin kamyon ve otobüs alanlarındaki faaliyetlerinden, hem de Daimler Grubu'nun Türkiye'deki temsilinden sorumlu olacak. Sülün, 1988'de şirketin finans bölümünde göreve başladıktan sonra finans ve muhasebe alanlarında çeşitli yöneticilik pozisyonlarında bulundu. Sülün 2001'de pazarlama ve satış alanına geçiş yaparak yöneticilik görevini burada sürdürdü. 2007'den bu yana Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış'tan sorumlu Direktörler Kurulu Üyesi olan Sülün 53 yaşında.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim