• BIST 8971.03
  • Altın 2286.413
  • Dolar 32.329
  • Euro 35.0661
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

Amazon Türkiye'deki faaliyetlerine resmen başladı

Amazon Türkiye'deki faaliyetlerine resmen başladı
Amazon, Türkiye'deki faaliyetlerine resmen start verdi. Dünyanın en önemli ticaret siteleri arasında yer alan Amazon, Türkiye açılışına özel fırsatlar sunduğunu duyurdu.

Amazon, Türkiye'de amazon.com.tr sitesi üzerinden hizmet vermeye başladı. 

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, tüketiciler bugünden itibaren milyonlarca ürüne, uygun fiyat ve 50 TL üzerindeki siparişlerde ücretsiz güvenilir teslimat ayrıcalığıyla ulaşabilecek. Aynı zamanda tüketiciler açılışa özel fırsatlardan yararlanabilecek. 

Amazon.com.tr Ülke Müdürü Sam Nicols, “Amazon olarak amacımız,  müşterilerin internet üzerinden almak isteyebilecekleri her şeyi,  cazip fiyatlarla sunan, dünya üzerindeki en müşteri odaklı şirket  olmak. Amazon.com’un kurulduğu 1995 yılından bu yana, Türkiye’deki yüz  binlerce müşterimiz, dünyanın dört bir yanındaki Amazon mağazalarından  milyonlarca ürün sipariş etti. Bugün, Türkiye’deki müşterilerimize,  binden fazla yerli satıcımız ile beraber milyonlarca ürünü sunmanın  heyecanını yaşıyoruz. Önümüzdeki aylar içinde, ürün yelpazemizi ve  teslimat seçeneklerimizi artırarak en iyi müşteri hizmetini sunmak  adına Türkiye’deki faaliyetlerimizi geliştireceğiz. Bu sayede, Türkiye’deki müşterilerimizin güvenini kazanmayı hedefliyoruz.” dedi.

Piyasa değeri 1 trilyon dolara ulaşan Amazon'un bu yılın ikinci çeyreğindeki net karı, şirket tarihinde bir çeyrekte elde edilen en yüksek rakam olmak üzere 2,5 milyar dolar olmuştu.

Amazon internet sitesine giren tüketicileri şu yazı ile karşılıyor:

amaozn-mnset.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim