• BIST 8740.24
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

Anadolu Isuzu, Euro Tour 2107 kapsamında Litvanya’daydı

Anadolu Isuzu, Euro Tour 2107 kapsamında Litvanya’daydı
Türkiye’de Anadolu Isuzu tarafından üretilen ve dünyaya ihraç edilen Isuzu araçları, 15 ülkede yapacağı Avrupa Turu kapsamında 14-16 Haziran tarihleri arasında Litvanya’daydı.

Anadolu Isuzu tarafından Türkiye’de üretilen Isuzu araçları, Isuzu Euro Tour 2017 kapsamında Avrupa’yı dolaşmaya devam ediyor. 100 günde 20 bin km ve 8 ülke hedefiyle yola çıkan ancak yoğun talep üzerine ülke ziyaret sayısını 15’e çıkaran Anadolu Isuzu, Yunanistan, Bulgaristan, Romanya, Macaristan, Slovakya ve Polonya’nın ardından 14-16 Haziran tarihleri arasında Litvanya’yı ziyaret etti. Türk, Litvanyalı ve Avrupa’nın farklı ülkelerinden katılımda bulunan basın mensuplarıyla gerçekleşen toplantıda Litvanya Isuzu distribütörü UAB Salociai Ir Partneriai 10 yıllık işbirliktelikleri anısına Litvanya’daki müşterileri “Salcininku Autobusu Parkas” ve “Jurbarko Autobusu Parkas”’a plaketlerini takdim etti.

Toplantıda bir konuşma yapan Anadolu Isuzu ihracat direktörü Hakan Kefoğlu; “Sizlerle, Isuzu Euro Tour 2017’nin 7’inci durağı olan Litvanya’da buluşmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Türkiye’den tüm dünyaya ihraç ettiğimiz otobüslerimizi Isuzu Euro Tour 2017 kapsamında 15 ülkede tanıtmaktan onur duyuyoruz.

Hedefimiz; Citiport ve Citibus araçlarımızla, binlerce kilometre yol yaparak, ihracat şampiyonu olan otobüslerimizi 15 ülkede tanıtmak. Turumuzun Yunanistan, Bulgaristan, Romanya, Macaristan, Slovakya, Polonya ve bugün Litvanya ayağını tamamladık. Gittiğimiz her ülkede müşterimiz olan belediyeleri ziyaret ediyor, otobüslerimiz hakkında bilgi veriyor ve test sürüşü imkanı tanıyoruz.” şeklinde konuştu.

Litvanya’da kurduğu özel test parkurunda Citiport ve Citibus demo araçlarıyla test sürüşü organize eden Anadolu Isuzu, geçtiğimiz dönemde Vilnius Belediyesi’nden 76 adet Isuzu Citibus siparişi almıştı. Bugüne kadar Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde 1000’in üzerinde Turquoise ve 300’ün üzerinde Citibus satışı gerçekleştiren Anadolu Isuzu, Euro Tour 2017 kapsamında Litvanya’dan sonra Letonya, Estonya, Ukrayna, Almanya, Fransa, İspanya, Slovenya ve Sırbistan gibi ülkeleri ziyaret edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim