• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C

Anadolu Isuzu ve BP el ele verdi

Anadolu Isuzu ve BP el ele verdi
BP tarafından Anadolu Isuzu için üretilen Castrol Ekonomik ve Emniyetli Sürüş Simülatörü, 14-17 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Auto Trans Fuarı’nda ilk kez sergilendi.

ANADOLU ISUZU VE BP EL ELE VERDİ

BP tarafından Anadolu Isuzu için üretilen Castrol Ekonomik ve Emniyetli Sürüş Simülatörü, 14-17 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Auto Trans Fuarı’nda ilk kez sergilendi.

Bu yıl ilki düzenlenen Ticari Araçlar, Üstyapı Elemanları ve Yan Sanayi Fuarı Auto Trans 2010, benzersiz bir işbirliğine sahne oldu. BP tarafından, Koç Bilgi’nin simülasyon şirketi KaTron’a imal ettirilen Castrol Ekonomik ve Emniyetli Sürüş Simülatörü, 14 Ekim’de fuar alanında gerçekleştirilen törenle Anadolu Isuzu yetkililerine teslim edildi.

Anadolu Isuzu’nun 7,5 tonluk NPR model kamyonunun donanım, performans ve araç özelliklerine birebir sahip olan ve 6 aylık bir çalışma sonucunda hayata geçirilen Castrol Ekonomik ve Emniyetli Sürüş Simülatörü, sürücülere, daha az yakıt tüketerek, daha emniyetli araç kullanabilme tekniklerini öğretecek. Simülatörle ayrıca, yakıt kullanımındaki azalmaya bağlı olarak karbon emisyonlarında da düşüş sağlanacak.

Anadolu Isuzu, emniyetli ve ekonomik sürüş konusunda bugüne kadar verdiği teorik ve pratik eğitimleri bundan sonra simülatör eğitimiyle de destekleyerek

ERKAN: “İŞBİRLİĞİMİZ GÜÇLENEREK DEVAM EDECEK”

BP Madeni Yağlar Pazarlama Müdürü Yapıncak Gürkan Erkan, Ekonomik ve Emniyetli Sürüş Simülatörü’yle Anadolu Isuzu ve BP arasındaki işbirliğinin güçlenerek devam etmesinden mutluluk duyduklarını vurguladı. BP’nin Anadolu Isuzu’nun ekonomik ve emniyetli araç kullanımına verdiği öneme bu simülatörle güçlü bir katkı sağlandığına inandıklarını belirten Erkan, “Anadolu Isuzu sürücüleri simülatör üzerinde aldıkları eğitimler sayesinde, aynı mesafeyi daha az yakıt tüketerek kat ederken, araçlarını daha da emniyetli şekilde kullanmayı da öğrenecek. BP olarak filo sahibi firmalara sunduğumuz bu hizmet bizim için de gurur kaynağıdır. Çünkü Castrol Ekonomik ve Emniyetli Sürüş Simülatörü’nde eğitim alan sürücüler, eğitim almayan sürücülere göre, aynı mesafede yüzde 10 oranında daha az yakıt harcayarak filoya önemli bir kazanç sağlamaktadır” dedi.

HEDEF TÜM KULLANICILAR

Teslim töreninde konuşan Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay “Bugüne kadar teorik olarak devam eden eğitimlerimize artık simülatör eğitimleriyle devam ederek daha etkili sonuçlar alacağımıza ve Isuzu’nun sadece satışta değil, satış sonrasındaki zamanda da kullanıcının yanında olduğunu bir kez daha kanıtlayacağımıza inanıyorum” dedi.

Ekonomik ve Emniyetli Sürüş Simülatörü’nün özellikleri

* Gerçeğe uygun -NPR model kamyon kabininin tüm özeliklerine sahiptir.

* Hareketli platform - Sürüş sırasında güçlü bir gerçeklik duygusu verir.

* Gerçeğe uygun görüntü ve ses sistemi - 120° açılı, HD kalitesinde görüntü, surround ses sistemi, sol ayna yazılımı bulunur.

* 23 kilometre sanal parkur - Şehir içi - şehir dışı, trafik işaretleri, kavşaklar yer alır.

* Sürücü giriş ekranı - Her bir sürücünün kaydını tutar.

* Farklı sürüş koşulları - Hava, trafik yoğunluğu ve yol şartları istenilen duruma ayarlanabilir.

* Araca etki eden dirençler değiştirilebilir -Rampa, dolu ya da boş araç, rüzgar, kaygan yol vb.

* Sanal reklam - Şehir içi ve dışı güncellenebilen sanal reklam panolarına ilan verilebilir.

* Yeniden gösterim - Sürüş kayda alınır ve ekranda tekrar izlenebilir. Eğitmen, bu kaydı izleyerek sürücüyle birlikte sürüş analizi yapabilir.

* Raporlama -Trafik kuralları, yakıt ekonomisini etkileyen hatalar, emisyon başlıklarında detaylı raporlama yapar.

* Sürücü karnesi - Sürücünün performansını matematiksel verilerle gösterir.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim