• BIST 8715.56
  • Altın 2240.804
  • Dolar 32.337
  • Euro 35.1052
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

Android Oreo ile WhatsApp'a yeni özellik!

Android Oreo ile WhatsApp'a yeni özellik!
Android Oreo işletim sistemine sahip kullanıcılar, WhatsApp'ta yeni bir özellik ile karşılaşacaklar.

Android 8.0 Oreo, aynı uygulamadaki bildirimleri, ses ve titreşim ayarı dahil olmak üzere tek tek ayarlayabileceğiniz ve bildirim kanalları adlı muhteşem bir yeni özellik sunacak. WhatsApp, Android 8.0 Oreo'da Bildirim Kanalı'nı yayınladı ve bu özellik V2.18.18 beta sürümünde yer alıyor.

WhatsApp, şimdi mesaj bildirimleri, sohbet geçmişi yedekleme, kritik uygulama uyarıları, hata bildirimleri, medya oynatma, Kategorize edilmemiş, diğer bildirimler, medya gönderme ve sessiz bildirimler gibi10 bildirim kanalını destekliyor.

Bu ayarların her biri ayrı ayrı kontrol edilebilir, böylece uygulamadan aldığınız bildirimlere öncelikler ayarlayabilirsiniz. Bildirimi basılı tutarak tek bir bildirimi tümüyle devre dışı bırakabilir veya denetleyebilirsiniz, ardından türünü orada göreceksiniz ve anında devre dışı bırakabilirsiniz. Ve tamamen devre dışı bırakmak istemiyorsanız, önceliğini, Tüm Kategoriler'e dokunarak değiştirebilirsiniz. Bu, sizi ne yapmak istediğinizi seçebileceğiniz ayarlara götürür.

Son WhatsApp güncellemesinin bir diğer önemli eklemesinde, sesli aramadan görüntülü görüşme seçeneğine geçiş yapma özelliği var. Böylece, görüntülü sohbet için sesli aramayı kapatıp tekrar aramak yerine, kolayca arasında geçiş yapabilirsiniz. Bir sesli arama sırasında video düğmesine dokunduğunuzda, bir istek gönderilir ve istek kabul edebilir veya reddedebilirler.

WhatsApp'ın beta test kullanıcısıysanız, bu özellikleri PlayStore üzerinden V2.18.18 beta sürümünde kolayca alabilirsiniz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim