• BIST 9079.97
  • Altın 2302.3
  • Dolar 32.3226
  • Euro 35.0903
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Ares'in intermodal taşımacılıkta tercihi yine TIRSAN

Ares'in intermodal taşımacılıkta tercihi yine TIRSAN
Filosunda toplam 60 adet Tırsan Treyler bulunan şirket, 2016 yılı için alımını yaptığı 25 Tırsan Perdeli Mega’nın 12’sini teslim aldı.

İstanbul merkezli uluslararası lojistik hizmetleri tedarikçisi Ares International Transport, intermodal taşımacılıkta iş ortağı olarak yine Tırsan’ı seçti. Filosunda toplam 60 adet Tırsan treyler bulunan şirket, 2016 yılı için alımını yaptığı 25 Tırsan Perdeli Mega’nın 12’sini teslim aldı.

Tırsan’ın Adapazarı üretim kampüsünde gerçekleşen teslimat törenine, Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Ares International Transport Yönetim Kurulu Başkanı İdris Hanoğlu ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Kırcı ve DAF-Tırsan Satış Yöneticisi Özgür Ayçiçek katıldı.

“Tırsan’ın iş ortağımız olmasının ardındaki neden tek bir tane değil,” diyen İdris Hanoğlu, “Uluslararası taşımacılıktaki trendleri takip etmek istiyorsanız, araçlarınızın da yine uluslararası standartlarda ve aynı kaygılarla üretilmiş olması, aldığınız satış sonrası hizmetlerin de uluslararası ölçekte olması gerekir. Sürekli yurtdışıyla çalışan bir firmayız; Bükreş ve Toulon’da ofislerimiz var. Tırsan Avrupa’dayken de bize Türkiye’de sunduğu hizmetleri sağlamaya devam ediyor,” açıklamasını yaptı.

Hanoğlu, “Dahası, giderek artan ve artmaya devam edecek olan intermodal taşımacılığa yönelik en verimli çözümleri de Tırsan araçlarında bulduk,” dedi.

Ares International’ın tercihi Tırsan Perdeli Mega, intermodal taşımacılığın gerektirdiği ekstra sağlamlığa sahip olarak dizayn edildi. KTL kaplı şasisi ve tüm çelik komponentleri paslanmaya karşı 10 yıl garanti altında olan Tırsan Perdeli Mega, tamponundan ön ve yan panellerine kadar dayanıklılığı artırıcı detaylarla donatıldı.

Ares’e teslim edilen Tırsan Perdeli Mega’lar Tren Yükleme Sistemi opsiyonu sayesinde filo yönetiminde esnekliği artırmak üzere geliştirildi. Bu opsiyon içerisinde, 2 x 2 adet Tren Vinç Bağlantı noktası ile Tren Yükleme için özel tasarlanan dingil hava yastıkları bulunuyor. Sistem, "e-f-g-i" vagon tipleri ve P400 tünel tiplerine de uyumlu.

Hidrolik çatı kaldırma sistemi sayesinde farklı iç net opsiyonları ile hızlı yükleme ve boşaltma kolaylığı sunan Tırsan Perdeli Mega, yük emniyetinde kendinden oldukça emin. Yükün emniyetli şekilde taşınabilmesi için, televre üzerindeki her biri 2,5 ton kapasiteli toplam 236 farklı noktadan bağlantı yapmaya olanak sağlayan K-fix yük güvenlik sistemine ve Code XL yük güvenlik sertifikasına sahip. 7,2 ton forklift aks yüküne dayanıklı tabanı ile de operasyonal esneklik sağlıyor.

Teslimatı gerçekleştiren Çetin Nuhoğlu, “İş modelimizi baştan sona, Ares International gibi uluslararası lojistik firmalarımızın ihtiyaçlarını verimli ve güvenli bir şekilde karşılamak üzere oluşturduk. Yaptığımız yatırımların böylesi iş ortaklıklarını mümkün kılması Türkiye taşımacılığını da ileri taşıyor. Tüm Ares ekibine, ülkemize rekabetçi bir firma kazandırdıkları için gerçekten çok teşekkür ediyor, başta İdris Hanoğlu ve Engin Kırcı olmak üzere tüm Ares çalışanlarını başarılarından ötürü kutluyorum,” açıklamasını yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim