• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Arkas Holding’e Tofaş’tan Kalite Ödülü

Arkas Holding’e Tofaş’tan Kalite Ödülü
Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Diane Arcas Aktaş’a ödülü Tofaş CEO’su Ali Pandır takdim etti.

10Arkas Holding’e Tofaş’tan Kalite Ödülü

Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Diane Arcas Aktaş’a ödülü Tofaş CEO’su Ali Pandır takdim etti.

Arkas Holding, Tofaş’ın bu yıl 6’ncısını düzenlediği Yan Sanayi Kalite Ödülleri’nde “Hizmet” dalında ödüle layık görüldü.

Tofaş’ın “Birlikte Güçleniyoruz” sloganı ile gerçekleştirdiği geleneksel Yan Sanayi Kalite Ödülleri töreninin altıncısı Tofaş Bursa Fabrikası’nda düzenlendi. Arabaların plastik aksamlarından, kapı kollarına ve araçların lojistiğine kadar çeşitli kategorilere ayrılan ve tedarikçilere verilen bu ödüllerde hizmet kategorisinde uluslararası güvenli ve hızlı lojistik servisi sunma kriterlerini karşılayan Arkas Holding, Hizmet Ödülü kazandı. Arkas Holding, Tofaş’ın fabrikasının yer aldığı Bursa’da, ofisi bulunan Arkas Denizcilik sayesinde müşterilerine yerinde, hızlı ve kaliteli servis sunuyor. Arkas Denizcilik, TofaşBursa Fabrikası’ndan çıkan ve Rusya ile İtalya’ya ihraç edilen ürünleri “kapıdan kapıya” teslim anlayışıyla konteynerle taşıyor.

Ödül Töreni’ne Holding adına katılan Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Diane Arcas Aktaş’a ödülü, Tofaş CEO’su Ali Pandır takdim etti. Diane Arcas Aktaş, bu ödüle layık görüldükleri için mutluluk duyduğunu söyleyerek Arkas Denizcilik çalışanlarını tebrik etti. “Bu ödül bundan sonraki çalışmalarımızda çıtayı daha da yükseltmek için hepimize sorumluluk yüklüyor. Her zaman maksimum müşteri memnuniyetini hedefleyerek en iyi hizmeti sunmak amacıyla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim