• BIST 9105.77
  • Altın 2325.525
  • Dolar 32.3798
  • Euro 35.0195
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Asus Zenfone 5!

Asus Zenfone 5!
Asus'un yeni amiral gemisi serisinden Asus Zenfone 5'in canlı görüntüsü sızdırıldı.

Tayvanlı teknoloji devi ASUS, popüler Zenfone serisinin sonuncu modeli ile son zamanlarda haberlerde yer almaya başladı. ASUS Zenfone 5 serisi sızıntıları gelmeye devam ediyor. En yeni sızıntı, Zenfone 5'in canlı görüntüsü ve bu, ekranda iPhone X'e benzer bir çentik olduğunu teyit ediyor.

Birkaç gün önce popüler Twitter kullanıcısı @RQandt, Zenfone 5'in bazı detaylarını, iPhone X benzeri ekran çentiğinin varlığı da dahil olmak üzere paylaştı. Kaynak ayrıca, bir üreticiden aldığını iddia ettiği cihazın işlevlerini de çözdü. Canlı görüntü, Apple'ın iPhone X'inde kullandığı tasarıma benzer şekilde ekranda bir çentik içeren bir tasarımla donatılmış telefonu gösteriyor.

Sızdırılmış canlı görüntüde, Zenfone 5'deki çentiğin ön kamera kamera lensini ve kulaklığı barındırdığı gösterildi ancak, daha önce gördüğümüz görüntüler, kulaklığın sol tarafında bir sensör olduğunu göstermişti. Çentik dışında, canlı görüntü, Zenfone 5'in yüksek ekran-gövde oranının çerçevesiz bir tasarıma sahip olacağını gösteriyor. Cihaz ayrıca 18:9 en-boy oranına sahip görünüyor ve uzun ekranı bunu belirgin bir şekilde gösteriyor. Ayrıca, ön tarafta, fiziksel bir ana sayfa düğmesi  yok. Bu da, telefonun arka tarafında parmak izi tarayıcı özelliğine sahip olacağını gösterebilir. Ayrıca, ekranın sağ tarafındaki güç düğmesini ve ses düğmelerini görebilirsiniz.

Zenfone 5 MWC 2018 etkinliğinde resmen tanıtılacak ve şirket bu etkinlik için davetiyelerini çoktan gönderdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim