• BIST 8718.11
  • Altın 2246.98
  • Dolar 32.3311
  • Euro 35.1536
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C

Asyaport, personeli kan bağışı için sıraya girdi

Asyaport, personeli kan bağışı için sıraya girdi
Tekirdağ Barbaros’ta kurulu Asyaport Limanı, Türk Kızılay’ı ile sosyal sorumluluk projesi kapsamında birlikte kan bağışı kampanyası düzenledi.

Tekirdağ Barbaros'ta kurulu, Türkiye’nin en büyük, Avrupa'nın ise ilk 10 limanı arasında bulunan ASYAPORT; çevre yatırımları kadar sosyal sorumluluk çalışmalarıyla da adından söz ettiriyor. Son olarak Asyaport ve Türk Kızılayı işbirliğinde liman çalışanları kan bağışı yapmak üzere liman içerisinde hazırlanan seminer salonunda kan verdi.

Kan bağışında bulunan tüm personele Yönetim Kurulu Üyesi Eczacı Gülsün Soyuer, “Kaynağı yalnızca insan olan ve alternatifi olmayan kan mucizesinin insan hayatının kurtulmasına vesile olacağı kampanyamıza desteğinizle iyilik, erdem ve dayanışma yüceliğini Türk Kızılayı aracılığı ile gerçekleştireceğiniz için şimdiden tüm ihtiyaç sahipleri adına şükranlarımızı sunarız.” yazılı kan bağış belgelerini bağışçılara verdi.

Herkesin bu kampanyaya gönüllü olarak katıldığını ifade eden Soyuer; “Böyle farkındalıkların oluşacağı ve en düzgün yapılacağı yer olarak Kızılay kurumunu gördük. Liman yönetimindeki arkadaşlarım ve Kızılay ile görüşerek böyle bir kan bağışı kampanyası yapmaya karar verdik. Hasta olanların dışında herkes gönüllü olarak bu kampanyaya katıldı. Birlik bütünlük ve dayanışma için kenetlenmemiz gereken bu süreçte anlamlı bir sosyal sorumluluk projesi için KIZILAY ile birlikte bir kan bağışı kampanyası yapmak istedik. Benim mesleğim itibariyle içinde ve yönetiminde yer aldığım kurumların kalabalık sosyolojileriyle başlı başına kampanya yapacak sayısal değere ulaşabilme imkanı bu kararı verme sebebidir. Barışta ve savaşta kan ihtiyacı için tek güvenilir kurum KIZILAY ile çalışmaktan ben ve çalışma arkadaşlarım gurur duyuyoruz.” diye konuştu.

Liman çalışanlarının katılımlarının yoğun olduğu kan bağışı kampanyası 2 gün boyunca sürdü.

asyaport_kan_bagisi_1.jpgasyaport_kan_bagisi_0.jpgasyaport_kan_bagisi_3.jpgasyaport_kan_bagisi_4.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim