• BIST 9054.82
  • Altın 2299.138
  • Dolar 32.3144
  • Euro 35.0436
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Atiker Konyaspor'un tercihi Mercedes-Benz Travego

Atiker Konyaspor'un tercihi Mercedes-Benz Travego
Geçen sezon Süper Lig’te üçüncü olmayı başaran Atiker Konyaspor, takım otobüsü için tercihini yeni Mercedes-Benz Travego’dan yana yaptı.

Mercedes-Benz Türk’ün Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen teslimat törenine Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Çiçek Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Okay Tınkır, Mercedes-Benz Türk Otobüs Satış Operasyonları Kısım Müdürü Murat Kızıltan ile Bayraktarlar Merkon Genel Müdürü Mehmet Akyol ve Bayraktarlar Merkon Otobüs Satış Müdürü Yusuf Bayraktar katıldılar.

"ÇOK EMEK HARCADIK"

Mercedes-Benz Türk Otobüs Satış Operasyonları Kısım Müdürü Murat Kızıltan,  Süper Lig sezonunu üçüncülükle bitirerek Avrupa kupalarına katılma hakkı kazanan Atiker Konyaspor’u tebrik ederek sözlerine başladı. Kızıltan, tören sırasında yaptığı konuşmaya şöyle devam etti: “Sezonu bu kadar başarılı bitirince Atiker Konyaspor Yönetim Kurulu, takıma ödül olarak konforlu bir araç hediye etmek istemiş ve Mercedes-Benz’te karar kılmışlar. Öncelikle markamızı tercih ettikleri için çok teşekkür ederiz. Bu yılın Nisan ayında piyasaya sunduğumuz yeni Travego’yu Atiker Konyaspor için yeniden tasarladık. Otobüsün iç konfigürasyonu konusunda epey emek harcadık. Sonuçta farklı tasarlanmış bir otobüs ortaya çıkardığımızı düşünüyorum. Bu otobüste seri araçlarımızda bulunan  hiçbir araçta olmayan koltuk döşemelerinin yanında, ilave olarak tuvalet tercih edildi. 2 adet teknik direktör masası ile birlikte standardından daha az koltuklandırma ve daha geniş diz mesafesi ile konfor sağlandı. Futbolcuların otobüsümüzde rahat edeceğinden eminim.

"OLUMLU GERİ DÖNÜŞLER ALIYORUZ"

Mercedes-Benz Türk olarak ilk çıktığı günden beri yoğun talep gören Travego otobüsümüzü Atiker Konyaspor ile de yollarda görmekten büyük keyif alacağız. Yeni Travego ile ilgili hem konforu hem de yakıt tüketimi anlamında olumlu geri dönüşler alıyoruz. Euro6’ya geçtiğimiz bu aracımız kendi segmentinde en düşük yakıt tüketimine sahip. Umarım Atiker Konyaspor da bu yüksek teknolojiye sahip, konforlu aracımızla Avrupa ve Türkiye liginde daha nice başarılar gösterir. Başta kaptanımız olmak üzere, tüm takıma sağlıklı, kazasız yolculuklar dilerim.”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim