• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Bayraktar, Bursa'daki yatırımını açtı

Bayraktar, Bursa'daki yatırımını açtı
Bayraktar Otomotiv Bursa Şubesi'nin açılış töreninde konuşan Bayraktar, perakende yatırımlarına güçlü bir katkı daha sağladıkları için heyecan duyduklarını söyledi.

Bayraktar, Bursa'daki yatırımını açtı

Bayraktar Otomotiv Bursa Şubesi'nin açılış töreninde konuşan Bayraktar, perakende yatırımlarına güçlü bir katkı daha sağladıkları için heyecan duyduklarını söyledi.

Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bayraktar, demir çelikten petro kimyaya, servis sektöründen ulaşıma, eğitimden medyaya kadar birçok sektörün üretimini ve ticaretini arkasından sürükleyen otomotiv sektörünün. yıllar içerisinde gerek teknik gerekse insan gücü ve çalışan kalitesi bakımından önemli bir konuma geldiğini belirtti.

Otomotiv sektörünün, tüm sanayileşmiş ülkelerde ekonominin lokomotifi konumunda bulunduğunu vurgulayan Bayraktar, ''Otomotiv, demir çelikten petro kimyaya, servis sektöründen ulaşıma, eğitimden medyaya kadar birçok sektörün üretimini ve ticaretini arkasından sürükleyen çok kapsamlı bir sektördür. Sektörümüz, yıllar içerisinde, gerek teknik gerekse insan gücü ve çalışan kalitesi bakımından önemli bir konuma geldi'' diye konuştu.

Bayraktar, otomotivin tüketiciyle buluştuğu en önemli platformun perakende noktaları olduğuna dikkati çerek, şöyle devam etti:

''Otomobil satış noktalarımız bizim halka dönük yüzümüz. Bayraktar Grubu olarak en çok önem verdiğimiz ve üzerine titrediğimiz konulardan birisi tüketiciyle birebir iletişimde olduğumuz perakende noktalarımızın hizmet kalitesi.

Bursa ili otomotiv sektörü açısından çok özel bir öneme sahip. Aynı zamanda Türkiye'nin en sofistike müşterileri de Bursa'da yer alıyor. Bu da bizim Bursa için büyük hedefler koymamıza ve doğrudan kendi şubemizi açmamıza neden oldu. Bursa'da bugün 30 kişi olan istihdamımızı çok daha yukarılara çıkartmayı arzu ediyoruz.''

Törene, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bayraktar Grup Onursal Başkanı Hüseyin Bayraktar, AK Parti Milletvekili Mustafa Öztürk ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da katıldı.  

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim