• BIST 9079.97
  • Altın 2307.251
  • Dolar 32.3024
  • Euro 35.0637
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

BlackBerry priv fiyatı dip yaptı!

BlackBerry priv fiyatı dip yaptı!
BlackBerry'nin Android işletim sistemine sahip telefonu Priv kullanıcılardan ilgi görmüyor. Bunun neticesinde telefonun fiyatında inanılmaz bir indirim gerçekleşti.

BlackBerry'nin Android işletim sistemine sahip telefonu Priv kullanıcılardan ilgi görmüyor. Bunun neticesinde telefonun fiyatında inanılmaz bir indirim gerçekleşti.

Mobil dünyasındaki varlığı neredeyse bitme noktası gelen BlackBerry, Android işletim sistemine sahip BlackBerry Priv modelinden de bekleneni bulamadı.

BlackBerry markası, fiziksel klavye ve dokunmatik ekranın bir arada sunulması başta kullanıcıları cezbedecek bir bütünlük sağlasa da, telefonun dünya genelindeki yüksek fiyatı ilginin düşük seviyelerde kalmasına neden oldu.

Amerika fiyatı 649 dolar, Avrupa fiyatı ise 729 euro olarak açıklanan BlackBerry Priv aralık ayı itibariyle ülkemize 3.499 liradan giriş yapmıştı. Telefonun Türkiye fiyatı da o dönem kullanıcılar tarafından sert bir şekilde eleştirilmişti.

Gelinen noktada BlackBerry Priv satışlarının bekleneni veremediği gözlenirken, Amerika’da telefon için dikkat çekici bir indirim gerçekleşti. BlackBerry Priv için gerçekleştirilen indirim sonrası telefonun Amerika fiyatı 375 dolara geriledi. Ayrıca Priv’i Amazon’da 395 dolar fiyata kadar satın almak mümkün.

Ülkemizde durum ne?

Türkiye’ye 3.499 liradan giriş yapan BlackBerry Priv’in fiyatı halihazırda 2.500 lira seviyelerine kadar gerilemiş durumda. Amerika’da gerçekleşen indirim diğer pazarlara nasıl yansır bilinmez, ancak telefonun ülkemizde de kullanıcılardan ilgi görmediği bir gerçek.

BlackBerry Priv özellikleri nasıl?

BlackBerry Priv, 1.44 GHz hızında çalışan Snapdragon 808 yonga setine, 3 GB RAM'e, 32 GB dahili depolama birimine sahip. Priv'in depolama alanı,200 GB'a kadar microSD kart desteği ile artırılabiliyor. Telefona 5.4 inçbüyüklüğünde, 540 PPI değerinde 1440 x 2560 çözünürlüğünde AMOLED ekran eşlik ediyor.

iPhone 7'de İki Farklı Çip mi Kullanılacak? 

iPhone 7 cephesinden gelen son haberler telefonda iki farklı modem çipinin kullanılacağını...
BlackBerry Priv kamerası ise 18 megapiksel çözünürlüğünde ve bu kamera Schneider-Kreuznach optik lens ile geliyor. BlackBerry, ön bölümde ise 2 Megapiksel çözünürlüğünde kameraya yer veriyor. Telefon halihazırda Android 6.0 sürümüne yükseltilmiş durumda.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim