• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Bozankaya Grup, PRide İletişim’le anlaştı

Bozankaya Grup, PRide İletişim’le anlaştı
Toplu taşımacılık alanında modern araç üretimi yapan Bozankaya Grup, iletişim ve halkla ilişkiler çalışmalarını yürütmek üzere PRide İletişim ile anlaştı.

PRide İletişim, Bozankaya Grup bünyesinde yer alan raylı sistem ve ticari araç tasarım ve imalatı konularında uzman Bozankaya GmbH (Almanya) ve Bozankaya A.Ş. (Türkiye), otomatik lift sistemi, engelli rampası, kapak üretimi gibi otobüs komponentleri üretimi alanında faaliyet gösteren Graepel - Bozankaya, %100 kendi tasarımları ile Türk otobüs üreticisi TCV ve güneş paneli üretimini gerçekleştiren AlfaSolar'ın iletişim çalışmalarından sorumlu olacak. Bozankaya Grup'un müşterileri arasına katılmasıyla PRide İletişim, otomotiv ve ticari araçlar sektöründeki portföyünü de genişletmiş oldu.

Bozankaya Grup, 1989 yılında pek çok dünya markası için çözüm ortağı olarak çıktığı yolda; bugün global bir araç üreticisi olma yolunda hızla ilerliyor. Üretim için gerekli olan tüm halkaları kendi bünyesinde barındıran  Bozankaya Grup'un en büyük gücü, otobüs ve raylı sistem araçları üretimindeki en kritik nokta olan fikstür ve kalıp teknolojisindeki uzmanlığına dayanıyor.

Otobüs üretimi

Bozankaya, sahip olduğu uzman Ar-Ge kadrosuyla %100 kendi tasarımı olan TCV otobüslerin üretimini gerçekleştiriyor. Alçak tabanlı, sınıfının en hafif ve en çok yolcu taşıyan şehir içi otobüsü TCV Karat, şu anda 10.7 metre ve 12.0 metre dizel ile 12.0 metre CNG versiyonlarına sahip bulunuyor.

Raylı sistemler

Bozankaya, Ankara ve Almanya'da bulunan fabrikalarında, dünyanın önde gelen raylı sistem üreticilerine paslanmaz çelik, alüminyum materyal gövdeler ve alt parça üretimleri yapıyor. Ayrıca ülkemizde raylı sistem araçlarının tasarlanması ve üretilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

bozankaya2.jpg

bozankaya3.jpg

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim