• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C

Çanakkaleliler uygun fiyatla Renault alabilecek

Çanakkaleliler uygun fiyatla Renault alabilecek
Renault ve Dacia Çanakkale yetkili satıcısı Saruhan AŞ ile Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası arasında, avantajlı araç satılması ve servis bakımı konusunda protokol imzalandı.

Çanakkaleliler uygun fiyatla Renault alabilecek

Renault ve Dacia Çanakkale yetkili satıcısı Saruhan AŞ ile Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası arasında, avantajlı araç satılması ve servis bakımı konusunda protokol imzalandı.

Renault ve Dacia Çanakkale yetkili satıcısı Saruhan AŞ ile Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası arasında, avantajlı araç satılması ve servis bakımı konusunda protokol imzalandı. Renault Plaza'daki imza töreninde konuşan Oda Başkanı Adil Demir, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında esnafa uygun fiyatta araç satışı ve avantajlı servis bakımı sağladıklarını söyledi. Demir, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde öğretmenlere, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde de basın çalışanlarına çok avantajlı teklifler sunacaklarını söyledi.

Adil Demir, "Taksi sahibi arkadaşların dört gözle beklediği bu araçlar, bugün itibariyle satışa sunuldu. Türkiye genelinde yaklaşık 20 bayiye gönderilen araçlardan, Çanakkale Renault Plaza'ya da verildi. Firma ayrıca yakın bir zamanda, Bursa'daki fabrikada elektrikli arabalar üretilip bütün Avrupa'ya gönderilecek." dedi.

İlk etapta protokolü, sadece esnaf odasına kayıtlı taksi plakası sahibi üyelerin yararlanması için hazırladıklarını belirten Saruhan AŞ Satış Müdürü Cumhur Ulusoy ise gelinen noktada ise bütün esnaf üyelerden ticari ve özel otomobil almak isteyenler şeklinde genişlettiklerini kaydetti. Hazırlanan protokolün 30 kasım tarihine kadar geçerli olacağını belirten Ulusoy, "Protokol kapsamında Dacia Logan Sedan, Logan MCV, yedi kişilik Sandero'nun benzinli, dizel ve LPG'li modelleri, Stepway hariç anahtar teslim fiyatlarından özel taksiler için bin lira inridim taahhüt ettik. Diğer özel araçlar içinse 700 lira indirim yaptık. Yine oda üyelerine periyodik servis bakımlarında ve yedek parçada yüzde 10, işçilikte yüzde 15 indirimin yanısıra ileriye dönük olarak serviste yapılacak kampanyalardan da faydalanma imkanı sunduk. Ayrıca servise gelen üyelerden, randevu alması istenmeden ve bekletmeden bütün işlerini yapmayı, acil yardım aracının hizmetlerinden de 7 gün 24 saat yararlanmalarını taahhüt ettik. Protokolün en önemli avantajlarından bir taneside her 60 bin kilometrede taksilere ücretsiz pasta, cila ve iç estetik bakımı." şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından karşılıklı imzalar atıldı. Daha sonra da teşhir mağazasında sergilenen LPG'li araçlar basına tanıtıldı.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim