• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Canavar Tırlar Türkiye’de

Canavar Tırlar Türkiye’de
Amerika’nın en büyük hitlerinden biri olan ve bir şovun uyandırabileceği maksimum ilgiyi uyandırarak tüm beğenileri toplayan, Monster X Tour Orjinal Şovu, ilk kez Türkiye’de gerçekleştirilecek.

Monster X Tour, Amerika’nın en ünlü ve en eski iki canavar şovundan biri. 2013 yılında ise Amerika’nın en iyi şovu seçildi. Türkiye şimdi, 3 şehrinde Amerika ve Avrupa’da tüm biletleri tükenen gerçek bir Amerikan Tır Şov’una ev sahipliği yapıyor. Canavar Tırlar’ın ilk şovu 9 ve 10 Mayıs 2015 tarihlerinde İstanbul’da Ülker Sports Arena’da izleyicileri ile buluşacak.

Ardından 23 Mayıs 2015’te Ankara AKM Eski Hipodrom’da ve 10 Haziran 2015’te Antalya’da L’Arena Beach’teki gösteri ve after party ile son etabını tamamlayacak.

Canavar Tırlar’ın bazıları, gösterilerden önceki günlerde de İstanbul, Ankara ve Antalya’da şehir içerisinde bazı AVM ve özel alanlarda mini şovlarını gerçekleştirerek sizlerle ön tanışmada bulunacaklar.

İlk Yıla Özel Konser ‘’ I Like to Move it, Move it ‘’

Bundan sonra her yıl farklı ve yeni tırlarla şovlarına devam edecek olan Canavar Tırlar, Türkiye’ye ilk kez gelişine özel olarak ‘ I Like to Move it, Move it ‘’ şarkısı ile tüm dünyayı sallayan ve bir numara olan Reel 2 Real’’Mad Stuntman’’ ile birlikte geliyor.

Her Gösteriden Önce ‘’Pit Party’’

Canavar Tırlar, gösterilerinden önce sizlere unutulmaz zamanlar geçireceğiniz bir Pit Party de düzenliyor. Pit Party, gösteriden 2 saat önce başlayacak ve Mad Stuntman sahaya inerek mini bir konser verecek. Bu esnada şoförler ve büyük arabalarla tanışacak. Tırların içlerini gezecek.

Pit Party’de Kişiye Özel Saha Turu

Pit Party’de yalnızca konseri izlemekle kalmayacaksınız. Sizler de özel hazırlanmış araçla sahada tur atabilecek ve The Mad Stuntman’dan imza alabilecek, fotoğraf çektirebileceksiniz. VIP kategori bileti olanlara ücretsiz olacak bu özel saha turu için diğer kategori biletlere sahip olanlarsa isterlerse bu tura özel biletlerden satın alacaklar.

Monster X Tour’un bu yıl ki Türkiye turunda, Old Skool, Safety – Kleen Rock Star, The Monster, Kentucky Monster Cat, Tatooed, Tough Guy tırları yer alacak.

Taklitlerinden Sakının

Bu yıl itibari ile her sene yepyeni ve görmediğiniz tırlar ile şovlarına devam edecek olan Monster X Tour, diğer tüm Avrupai tır şovlarına istinaden en ünlü ve güvenilir yarış şoförlerini kullanıyor. Tır Yiyen Dinazor, Transformers ve Jet Car önümüzdeki yıl etkinlikte yer alacak.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim