• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C

Canon, PowerShot SX620 HS modelini tanıttı

Canon, PowerShot SX620 HS modelini tanıttı
Canon, cep boyutundaki yeni kompakt modeli PowerShot SX620 HS’yi tanıttı.

Canon yeni 25x optik zumu ile fotoğraf meraklılarını aksiyona daha da yakınlaştırmak üzere tasarlanan kompakt süperzum fotoğraf makinesi PowerShot SX620 HS’i tanıttı. Bu fotoğraf makinesi, 20,2 Megapiksel CMOS sensörü ve DIGIC 4+ işlemcisiyle donatılmış.

Hareketli çekimlerde net görüntü

PowerShot SX620 HS, yeni ultra geniş açılı lensi ve ZoomPlus teknolojisi ile 50x seviyesine kadar genişletilebilen 25x optik zumuyla etkili çekimler yapabilecek şekilde tasarlandı. Hareket halinde çekim yaptığınız zaman, sekiz Akıllı Görüntü Sabitleyici her senaryoya uyum göstererek konuların detay bakımından zengin ve net olmalarını sağlar.

Anında film hazırlayın

PowerShot SX620 HS, Full HD video çekimi yapabiliyor. Dinamik IS özelliği, videoların gerek yüksek zum değerleriyle, gerek elde çekim yaparken her zaman dengeli olmasını sağlamayı amaçlıyor. Öykü Anları modu fotoğraflarınızı ve kliplerinizi birleştirerek enstantaneler oluşturuyor.

Balık Gözü ve Minyatür efekti

Yaratıcı Çekim modu, fotoğraflarınıza Balık Gözü Efekti ve Minyatür Efekti gibi efektler ve filtreler ekler. Bu efekt ve filtrelerle aynı resmin orijinaline ek olarak beş farklı versiyonunu üreterek, kitaplığınızda saklamaya değer ilginç çekimler sunar.

Çekimlerinizi kolayca paylaşabilmek için Dinamik NFC ile akıllı cihazlara anında bağlanabilir ve fotoğraflarınızı Camera Connect uygulaması aracılığıyla paylaşabilirsiniz. Ayrıca Wi-Fi kullanarak Canon Irista dahil olmak üzere çeşitli bulut tabanlı hizmetlere doğrudan yükleyip burada saklayabilirsiniz. Doğrudan yükleme ve paylaşım yapmanız için PowerShot SX620 HS, Canon Connect Station CS100 ile de uyumludur.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim