• BIST 9093.9
  • Altın 2324.48
  • Dolar 32.3555
  • Euro 34.9625
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

Castrol Ford Team Türkiye Letonya'da start alıyor

Castrol Ford Team Türkiye Letonya'da start alıyor
Türkiye’de sayısız zafer ve şampiyonlukların altına imzasını atan Castrol Ford Team Türkiye, Avrupa Ralli Şampiyonası’ndaki yoluna bu hafta Letonya’da devam ediyor.

2015 yılında hem Pilotlar Şampiyonluğu’nu hem de Takımlar Şampiyonluğu’nu kazanan Castrol Ford Team Türkiye, Avrupa’da da büyük başarılar elde etmek üzerine kurulu uzun vadeli hedefleri doğrultusunda yarış takvimine Latvia Rallisi’ni ekledi. Bu sezon Avrupa’da iki kez podyum başarısı yakalayarak ERC3 sınıfında iddialı konuma gelen takım, hafta sonu yapılacak Latvia Rallisi’nde daha fazla uluslararası tecrübe edinmek ve iddiasını sürdürmek için start alacak. Tamamı toprak zeminde mücadele edecek Murat Bostancı – Onur Vatansever ikilisi, toplam 785 km’lik parkurda 208 özel etap kilometresi kat edecekler. Letonya’daki rallinin Güney Kıbrıs Rallisi öncesi iyi bir antrenman olacağını ifade eden Murat Bostancı, “Normalde kar altında koşulan Latvia Rallisi bu sene başında yeterli kar olmadığı için iptal edilmişti. Şimdi ise toprak parkur olarak tekrar koşuluyor ve biz de bu fırsattan yararlanarak bu yarışa girmeye karar verdik” dedi.

Castrol Ford Team Türkiye Takım Direktörü Serdar Bostancı ise, yarış öncesi değerlendirmesinde bu sene önceliklerinin Avrupa parkurlarında daha çok tecrübe edinmek olduğunu vurguladı. Söz konusu hedeflere uygun bir program takip ettiklerini belirten Serdar Bostancı, “Diğer taraftan Avrupa Ralli Şampiyonası’nın son iki yarışına girerken ERC3 sınıfı takımlar şampiyonasında ikinci, pilotlar şampiyonasında üçüncü sırada olduğumuz için takvimimize fazladan bir yarış eklemeye karar verdik” ifadelerini kullandı. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim