• BIST 10247.75
  • Altın 2393.909
  • Dolar 32.2484
  • Euro 34.6675
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C

Çok özel Captur, Türkiye’de

Çok özel Captur, Türkiye’de
Renault’nun ilk crossover modeli olan Captur’a, özel bir versiyon katıldı. Yeni “Outdoor” versiyonu, 67 bin 800 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Bu versiyonda, ilk kez Clio’nun beğenilen “Alev Kırmızısı” renk seçeneği de bulunuyor.

Captur ailesinin yeni üyesi, özel ön ve arkada tampon korumaları, 17 inç siyah alüminyum alaşım jantlarıyla dikkat çekiyor. Tavan ve gövde için “çift renk” opsiyonu, bu modelde standart olarak yer alırken, Clio ailesinde bulunan özel vernikli “Alev Kırmızısı” da, renk seçenekleri arasına alındı. Kırmızı detaylar kabin içinde de yer alırken, ‘karbon elyaf’ motifli direksiyon süslemeleri de dikkat çekiyor.

Captur Outdoor’un standart donanımları arasında, dokunmatik ekranlı ve internet bağlantılı entegre navigasyon multimedya sistemi “R-Link” de var. Navigasyon sistemi, canlı trafik bilgisi, radyo, telefon, e-posta, Twitter, Facebook, Euronews haberler gibi birçok uygulama, aynı sistem üzerinde yer alıyor.

Çekişi kuvvetlendirildi
Özel seri Captur Outdoor’da 6 ileri çift kavramalı otomatik vitesle sunulan 1.2 lt Turbo (120 HP) benzinli, EDC şanzıman seçeneği de olan 1.5 lt dCi (90 HP) dizel motor seçenekleri yer alırken, her türlü koşulda yol tutuşu artıran “Extended Grip” sistemi de standart olarak sunulacak.
Bu sistem, kar, çamur, kum gibi zorlu koşullarda motor gücünü ön tekerlekler arasında paylaştırıyor ve çekişi artırıyor.
Aracın güvenlik ve konfor donanımlarının listesi bir hayli zengin.

http://www.ulastirma.com.tr/

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim