• BIST 8715.56
  • Altın 2240.804
  • Dolar 32.337
  • Euro 35.1052
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

Continental ve Tegeta'dan işbirliği

Continental ve Tegeta'dan işbirliği
Continental Türkiye ile Gürcistan’ın güçlü kuruluşlarından Tegeta Motors güçlerini birleştiriyor.


İşbirliği kapsamında; Continental lastikleri şimdi de Tegeta Motors’un Gürcistan’daki yüksek kalitede hizmet veren mağazaları üzerinden kullanıcılarıyla buluşacak.

Dünyanın en büyük uluslararası lastik ve orijinal ekipman tedarikçilerinden Continental’in Türkiye’deki operasyonlarını üstlenen Continental Türkiye, Continental’in 2025 vizyonu kapsamında bulunduğu pazarlardaki varlığını güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Firma, son olarak Gürcistan’ın güçlü kuruluşlarından Tegeta Motors’la distribütörlük anlaşmasına imza attı. İşbirliği kapsamında, Tegeta Motors’un Gürcistan çapındaki 17 farklı lastik satışı ve araç servis noktasında Continental lastikleri tüketicilerle buluşacak.

Tegeta Motors evsahipliğinde Gürcistan’da, genel merkezlerinde gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Continental Türkiye Genel Müdürü Ali Okan Tamer “Dünyanın en büyük lastik üreticilerinden Continental olarak, Avrupa’da sektörümüzün liderliğini üstleniyoruz. 2025 vizyonumuz kapsamında genel büyüme stratejimizi çizerken en önemli önceliğimiz olarak Avrupa dışında büyümeyi belirledik. Continental olarak Avrupa’daki liderliğimizi dünya çapındaki kürsüye taşımayı hedefliyoruz. Gürcistan ve Türkiye’nin de bağlı bulunduğu EMEA bölgesi bizim için en önemli pazarların başında geliyor. Bu anlamda Avrupa'daki başarı öykümüzü bu bölgede de devam ettirmeyi ve pazardaki ihtiyaçları üst düzey teknoloji sahibi Continental lastik ve hizmet ağımızla karşılamayı, hatta taleplere yeni bir yön vermeyi hedefliyoruz” dedi.

Konuyla ilgili Tegeta Motors Ticari Direktörü Giorgi Mshvildadze "Tegeta Motors bu yıl 20. yılına girdi. Şirketimiz her yıl dinamik biçimde gelişmesini sürdürerek bugün Gürcistan’daki otomobil dünyasının lideri oldu. Gürcistan’da olduğu gibi yurtdışında da şirketimiz yaygın biçimde biliniyor. Önceliğimiz müşterilerimize en yüksek kalitede ürün ve hizmetler sunmak. Dünyaca ünlü lastik markası Continental ile işbirliğine imza atmamızın nedeni de bu bakış açımız” sözleriyle işbirliğinin önemini vurguladı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim