• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Çukurova Ziraat'tan bölgeye dev yatırım

Çukurova Ziraat'tan bölgeye dev yatırım
İş makinesi sektörünün lider firmalarından Çukurova Ziraat, Çukurova Bölgesi’ne dev iş makinesi üssü kurdu.

Çukurova Ziraat’ın 12 bin metrekare alan üzerine kurulu yeni Adana Bölge Müdürlüğü hizmet binası, yapılan törenle hizmete açıldı. Bölgedeki iş makineleri sektörünün en büyük yatırımlarından birisi olan Çukurova Ziraat Adana Bölge Müdürlüğü, Adana Bölgesi başta olmak üzere, Doğu Anadolu ve çevre illere de hizmet verecek.

Bölgedeki en yeni ve modern yatırımlardan birisi olan Çukurova Ziraat Adana Bölge Müdürlüğü yeni hizmet binası, 5 bin metrekaresi kapalı alan olmak üzere 12 bin metrekare alana sahip. Adana'ya açılan yeni bölge müdürlüğü binasında, Çukurova Ziraat'ın temsilcisi olduğu iş makineleri markalarının satış ve satış sonrası hizmetlerini verecek.

kurdele-uo.jpg

 “7/24 müşterimizin yanındayız”

Adana Bölge Müdürlüğü'nün açılış töreninde konuşan Çukurova Ziraat Genel Müdürü Taner Sönmezer, şirket olarak müşterilerine daha iyi hizmet vermeyi hedeflediklerini belirterek, "Çukurova Ziraat Adana Bölge Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasını çok kısa bir sürede müşterilerimizin hizmetine sunduk.  Bölgenin iş makineleri ve forklift alanında en büyük tesisini hizmete açmaktan gurur duyuyoruz. Bu tesisi açarken Çukurova Ziraat ailesi olarak müşterilerimize en mükemmel hizmeti 7/24 hizmet felsefesiyle sunma sözü verdik. Bu sözümüzü şu anda gerçekleştirdiğimiz için çok memnunuz" dedi. Sönmez'er, Türkiye'nin her yerinde, her zaman ve her koşulda müşterilerin ihtiyaç duyduğu her an yanlarında olmayı başardıklarını kaydederken, "Bizi tercih eden değerli müşterilerimizin 2011 yılında Çukurova Ziraat ailesine kattığımız Astra ağır tonajlı kaya kamyonları ve Hysterforklift - depolama ekipmanları markalarımıza kısa sürede gösterdiği büyük teveccüh sayesinde hedeflerimizi aşarak çok büyük bir büyüme kaydettik. Müşterilerimize teslim ettiğimiz makinelerin, Türkiye'nin kalkınma ve gelişiminde büyük rol oynayan yol, baraj inşaatları ve maden ocakları gibi büyük yatırımlarda kullanılması, bizler için de gurur kaynağı oldu" diye konuştu.

Adana'da ciddi pazar payımız var

Çukurova Ziraat Satış Direktörü Burak Ertuğrul da  şirket portföyünde bulunan araçlar hakkında bilgi vererek, "Case - iş ve inşaat makineleri, Ammann - yol ve asfalt ekipmanları, Sumıtomo – paletli hidrolik ekskavatörleri, Astra - ağır hizmet tipi offroadonroad  kamyonları, Hyster - forklift ve liman ekipmanları gibi konusunda dünya devi markaların satış ve satış sonrası hizmetlerini veriyoruz" dedi. Ertuğrul, Çukurova Ziraat'in, İstanbul Genel Müdürlük olmak üzere toplam 5 bölge müdürlüğü bulunduğunu kaydederken, Türkiye’nin her yerine hizmet verebilecek kapasitedeki Satış Sonrası Hizmetler Organizasyonlarının da olduğunu aktardı. Ertuğrul, iş makineleri alanında pazarda söz sahibi bir şirket olduklarını söyledi. Ertuğrul, Adana bölgesinin Çukurova Ziraat için önemine dikkat çekerek, "Adana bölgesinde ciddi bir pazar payına sahibiz. Burada ciddi bir müşteri kitlemiz var. Bu müşterilerimize daha kaliteli hizmet vermek için yeni bir bölge müdürlüğü kurduk. Artık müşterilerimize son derece modern ve teknolojik donanımların yer aldığı bir tesiste satış ve satış sonrası konularında hizmet vereceğiz" diye konuştu.

Çevre illerin üssü olacak

Ertuğrul, Adana bölgesindeki devlet ve özel sektör yatırımlarının artarak devam ettiğine dikkat çekerken, "Adana Bölge Müdürlüğümüzde , Adana bölge başta olmak  üzere doğu Anadolu ve çevre iller içinde bir destek üssü olacak. Ciddi yatırım sürecinde olan doğudaki illerimizin ihtiyaçları da karşılanacak. Böylece müşterilerimize daha kesintisiz ve hızlı hizmet sunma imkanı bulacağız. Aynı zamanda İstanbul'daki genel müdürlüğün yükünü alarak, ikinci bir genel müdürlük gibi hizmet vereceğiz. Yeni tesislerde, ana yedek parça depolarındaki kadar stoğu olacak" dedi.

toplanti-genel-uo.jpg

Dikkat çeken ürünler

Astra Kamyonlar, özellikle offroad uygulamalarda verimli ve kazançlı çözüm üretecek, yükleme kapasitesinden kaynaklı ton başı yakıt maliyetini düşüren HD8 modelinin pazarda yoğun talep görmekte. Şantiyelerin yoğun talebi olan 6x4 ve 8x4 başta olmak üzere 4x2,4x4,6x6,8x6 ve 8x8 olarak çeşitlendirilen modeller bulunuyor. Motor seçeneklerinde ise 400 ila 600 hp aralığında  yeni nesil Euro 5 motorlar kullanılıyor. Şase ise tamamen off-road uygulaması için imal edilmiş durumda.

Astra’lar, piyasada satılan araçlardan teknik olarak yüzde 20 daha fazla yüklemeye imkân veriyor. Astra, işe özel araç üretebildiğinden her şantiyenin doğal yapısına uygun ve bu şartlarda en verimli çalışan araç dizayn edilebiliyor.

 HYSTER Forklift

Çukurova Ziraat, yıl başından itibaren markaları arasına kattığı diğer yeni bir marka olan HYSTER Forklift Depo Ekipmanları, Liman Ekipmanları ve Konteyner İstifleme Ekipmanları için İş Makineleri sektöründe uzun zamandır uyguladığı gibi 7/24 hizmet anlayışı Satış ve Satış Sonrası Hizmetleri ile kullanıcılara kesintisiz hizmet sunuyor. HYSTER, 80 yılı aşkın bir süredir, büyük tecrübesi ile Amerika, İrlanda, Hollanda, Japonya ve İtalya Fabrikalarında yıllık toplam 100 bin adet üretim kapasitesine sahip, 1 Ton’dan 52 Ton’a kadar 163 adet değişik tip ve modelde forklift ve depo ekipmanları üretip, dünyada müşterilerinin tam ihtiyaçlarını karşılayan lider bir marka durumunda.

www.UlasimOnline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim