• BIST 10336.5
  • Altın 2400.893
  • Dolar 32.2647
  • Euro 34.6857
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 9 °C

D-Max yenilenen modeliyle Türkiye'de

D-Max yenilenen modeliyle Türkiye'de
Isuzu’nun yeniden tasarlanan güçlü pick-up’ı D-Max'in lansmanı Lütfi Kırdar Kongre Merkezi Rumeli Teras’ ta gerçekleşti.

D-Max, yenilenen modeliyle Türkiye'de

Isuzu’nun yeniden tasarlanan güçlü pick-up’ı D-Max'in lansmanı Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan ve yaklaşık 30 yıldır Anadolu Grubu ile  başarılı bir işbirliği olan Japonya Isuzu Motors Lİmited’ in Başkanı Susumu Hosoi’nin katılımı ile Lütfi Kırdar Kongre Merkezi Rumeli Teras’ta gerçekleşti.

Piyasaya çıktığı 2002 yılından beri tüm dünyada 2 milyonun üzerinde satış yapan Isuzu’ nun güçlü pick-up’ ı D-Max, tüm dünyadaki kullanıcılarının beklentileri doğrultusunda daha güçlü olmak üzere yeniden tasarlandı.

İlk jenerasyon Isuzu D-MAX, Isuzu’ nun yüzyılı aşkın süredir sahip olduğu araç üretim deneyimi ve dünyanın en kaliteli dizel motoru ile  kısa zamanda zirveye tırmanmıştı. 2004 yılında pick up pazarını, arazi vitesi yerine 4x4’ e düğme ile geçiş sağlayan “ Shift on the Fly” sistemiyle tanıştıran Isuzu D-MAX, otomatik vites seçeneğini de  sunan ilk pick up olmuştu.

Isuzu’ nun yüzyılı aşkın araç üretim deneyimiyle baştan yaratılan yeni Isuzu D-MAX  şimdi bir öncekinden daha sportif, güvenli  ve güçlü bir araç olarak pazara giriş yapıyor.

Agresif ve sportif dış görünüş

Mükemmel oranlara sahip ve  görsel uyum sergileyen akıcı tasarım çizgileri, yan profilden arka kısma kesintisiz uzanan karakter çizgileri ile "sportif" bir tarza sahip olacak şekilde yeniden tasarlanan yeni ISUZU D-MAX,  kaslı çamurluk ve kama şeklindeki dizaynı ile  güçlü ve atletik bir görünüme sahip. Tümüyle yenilenen kabin tasarımı daha fazla alan ve daha fazla şıklık ile hoş bir seyahat keyfi sunuyor.  Binek segmentinde görmeye alışık olduğumuz arka stop lambalarında kullanılan  LED tipi aydınlatma ve projeksiyon tipi ön farlar ile ISUZU D-MAX kendi segmentinde bir ilke imza atıyor.

Üstün aktif ve pasif güvenlik öğeleri

Yeni ISUZU D-MAX üstün güvenlik sistemleriyle donatıldı. Tüm versiyonlarında standart olarak sunulan sürücü, yolcu, yan ve perde hava yastıkları, kilitlenmeyi önleyici fren sistemi (ABS), çekiş kontrol özelliğine (TCS)  sahip elektronik stabilite kontrol sistemi  (ESC), panik fren yardım sistemi (BAS) ve güçlendirilmiş yeni kabin iskeleti ile yeni ISUZU D-MAX daha güvenli sürüş keyfi sağlıyor.

4.000.000 km test edildi

Isuzu için güvenlik kadar güvenilirlik de önemli. Bunun için yeni ISUZU D-MAX 4 milyon kilometre boyunca çok sayıda test sürüşüne tabi tutuldu. Bu mesafe dünya etrafında atılan 100 tura eşdeğer.  Bu ise yeni D-MAX ile uzun yıllar boyunca büyük işler yapılabileceği anlamına geliyor.

Yeni twin turbo, güçlü ve verimli motor

Isuzu mühendisleri, yeni D-MAX’i geliştirirken motorun tepkisinden veya güç çıkışından ödün vermeksizin yakıt tüketimi ve emisyon konularına daha fazla odaklandı. 

Devir aralıklarında daha iyi tepki sağlayan  “Twin Turbo” sistemi ile tüm düşük motor devirlerinde daha fazla performans, daha fazla yakıt tasarrufu ve daha az egzoz emisyonu sağlandı. Yeni 4JK1-TCHi motor, daha iyi yanma performansı sağlayan, daha iyi yakıt ve hava karışımı gerçekleştiren "Yüksek Türbülans" özelliğine  de sahip.

Yeni Isuzu D-MAX, ülkemizde 163 beygir gücünde ve 400 Nm torka sahip  2,5 lt dizel  twin turbo motor ile satışa sunulacak.

Sınıfının en düşük sürtünme katsayısı (Cd)

Yeni Isuzu D-MAX selefine kıyasla %5 daha az sürtünme katsayısı ile daha az yakıt tüketimi ve daha fazla performans vaad ediyor. Düşük sürtünme katsayısı ise daha az kabin gürültüsü anlamına geliyor.

Modernleşen 4x4’ e geçiş sistemi ve kullanım kolaylığı

4x 4’ e geçişleri şık tasarımlı bir düğmede toplayarak sürücüye kullanım kolaylığı sağlıyor.

Otomatik cam ana kontrol düğmeleri, sürücüye ergonomik bir kullanım sağlamak üzere direksiyon simidinin bitişiğine yerleştirilmiş. Daha büyük tasarlanan kontrol düğmeleri ergonomiyi arttırıyor. Yeni D-Max'taki iç kapı kolları, çok büyük ellere sahip kullanıcıların veya eldivenli kullanıcıların bile rahatlıkla kullanabileceği şekilde tasarlanmış.

Otomatik ayarlanabilen, katlanabilen ve ısıtmalı sinyalli yan aynalar ise hem güvenliği hem de konforu sağlıyor. Direksiyondan kumandalı live surround ses sistemi ve cruise control (hız sabitleyici) ise konforlu sürüş sağlıyor.

Yeni Isuzu D-Max, ülkemizde çift kabinde 55.000 TL’ den başlayan  tavsiye edilen anahtar teslim perakende satış fiyatları ile satışa sunuluyor.

6 ileri manuel ve 5 ileri otomatik vites seçeneği , 4x2  ve 4x4 olarak farklı çekiş sistemlerinde çift kabinde beş farklı paket seçeneğine sahip olacak yeni ISUZU D-MAX’ in 4x4 V-Cross paketinde deri koltuk, ısıtmalı ön koltuklar, elektrik kumandalı sürücü koltuğu,  iklim kontrollü klima ve yan basamak öne çıkan özellikler.

1.20120619111923.jpg

2.20120619111930.jpg

3.20120619111939.jpg

4.20120619111947.jpg

8.20120619112425.jpg

5.20120619112026.jpg

6.20120619112035.jpg

Fotoğraflar: Esra SARIKEÇE - İstanbul Haber Ajansı

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim