• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 20 °C

Dacia'dan 10 'uncu yıla özel seri

Dacia'dan 10 'uncu yıla özel seri
Dacia, Cenevre Uluslararası Otomobil Fuarında özel koleksiyon modellerinin tümünü vitrine çıkararak markanın yeniden doğuşunun 10. yıldönümünü kutlayacak.

Logan modelinin Avrupa 'da 2005 yılında ilk kez pazara sunulmasından bu yana on yıl geçti. Bu olay Renault liderliğinde yeniden doğacak ve bütün Avrupa’da eşi görülmemiş bir başarıyı yakalayacak olan Romen markasının yeni tarihinin başlangıç noktası oldu.

Bu on yıllık başarıyı kutlamak için, Dacia markası (Dokker Van hariç) ürün gamındaki bütün modellerde sunduğu yıldönümü özel koleksiyonu ile bayram havasına giriyor. Markanın imajı doğrultusunda yalın ve cömert nitelikli bu özel koleksiyon versiyonları, özel Cosmos Mavi renk ve özel tasarım unsurları, yeni bir multimedya ve navigasyon paketi ile satışa sunulacak: Dacia MEDIA NAV Evolution.

Yeni ve özel Cosmos Mavisi 

Mavi, Dacia markasının tarihsel rengi. Yıldönümü özel koleksiyonu mevcut renk seçeneklerinin arasına, markanın sembolik rengi olan bu özel Cosmos Maviyi de dahil ederek bu geleneği bozmuyor. Mavi renk aynızamanda sade dokunuşlarla iç mekanda da kendini gösteriyor.Yıldönümü özel koleksiyonu versiyonları “Dark Metal” alaşım jantlar ve dikiz aynası yuvaları gibi bir dizi özel tasarım unsurlarıyla öne çıkıyor.

Aracın içinde, özenli detay isçilik 
Mavi renk kabin içinde de ince dokunuşlarla kendini gösteriyor. Koltuk döşemeleri ve emniyet kemerleri üzerindeki koyu mavi renkli eklentilerle canlandırılan koyu karbon iç ambiyans ve koltuklarla birlikte, zevkli gri dikişlerle iç mekânın karakteri daha belirgin hale getirildi. Görünüm, ön ve arkada mavi kenar şeritli özel paspaslar ile tamamlanıyor (Lodgy ve Dokker hariç).

Dacia MEDYA NAV Evolution

Avrupa'da, opsiylonlar kataloğunda yeni nesil MEDYA NAV Evolution navigasyon sistemi de bulunuyor: Bundan böyle renkli 18cm (7 inç) büyük dokunmatik ekranı ile kullanımı yine çok kolay. Akıllı telefon , USB ve Bluetooth® bağlantısının eklenmesi sayesinde şimdi daha da fazla mobil bağlantı olanağı sunuluyor. Entegre GPS navigasyon sisteminin içeriği TMC (Trafik Mesaj Kanalı) ve tehlikeli bölge uyarı mesajları (ülkelere bağlı olarak) ile zenginleştirildi.Özel koleksiyon versiyonları Dacia gamındaki mevcut motor seçenekleri ile ve Dacia Duster için 4x2 ve 4x4 çekiş konfigürasyonunda mevcut.

www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim